30 Gün Gece
3,8

nilay-karahasan
nilay-karahasan

5 Aralık 2007 tarihinde eklendi
bence harika bi filmm..özellikle müzigi inanılmaz ürkütücü.son zamanlarda izlediğim en güzel korku filmi..tavsiye ederimm
mugeess
mugeess

4 Aralık 2007 tarihinde eklendi
son aylarda izlediğim en guzel korku filmiydi... gercekten insanı koltugundan oynamasını saglıyo, kaliteli bir yapım izlemenizi tavsiye ederim
delicewatt
delicewatt

4 Aralık 2007 tarihinde eklendi
eli yüzü düzgün bir film. özellikle josh harnett oldukça iyi performans sergilemiş. ama nerden bakarsanız bakın çok da önemli birşey vaadetmiyor. aklımda kalan şeyse o hava şartlarında kimbilir ne zorluklarla çekilmiş olduğu.
valendom
valendom

3 Aralık 2007 tarihinde eklendi
son zamanlarda beni germeyi beceren tek film desem yeridir.çocukluğundan beri sadece kurt adamlardan korkan ben,karşısında onlara biraz daha yaklaşmış ve sıradan bildiğimiz vampirlerden daha acımasız ve kanlı olan bu yaratıklar benim filmlerinden biri olmasına yardım etti 30 gün gecenin.Vampirlerin bağrışlarını bırakın o ortamda çaresizlik bile beni terletmeye yettide artmıştı..
gurtukan
gurtukan

30 Kasım 2007 tarihinde eklendi
Film güzel. izlemeniz önemle tavsiye olunur. Sadece ben korkmak, iliklerime kadar titremek, gerilmek istiyorum diyorsanız bu film size göre değil. Ama aksiyon olan, sürükleyici ve ilginç bir konusu olan ve birazda korku ve gerilim katılmış bir film izlemek istiyorsanız bu film tam size göre. 7/10 hakediyor.
cimcimeslem
cimcimeslem

28 Kasım 2007 tarihinde eklendi
yaa film gerçekten güzeldi ama biraz alıntı vede yapmacık gibi geldi vede sansür(kansız:) koymuşlar bence etkileyiciliği olmamış...ama seyretmeye değerdii
termon
termon

27 Kasım 2007 tarihinde eklendi
iyi bir fikir üzerine, kötü bir yönetmenlik,kötü bir kurgu.. büyük bir zaman kaybı
Selcuk Genc
Selcuk Genc

26 Kasım 2007 tarihinde eklendi
30 gün gece , yarattığı atmosfer ile gerilimi hat safhalarda yaşatıyor ve korku öğeleri ile de çok güzel harmanlıyor hikayesini.. korku türünün müptelalılarının kaçırmaması gereken bir film bence.. şimdiden devam filmini dört gözle bekliyorum
minicc-07
minicc-07

26 Kasım 2007 tarihinde eklendi
ya merak ediyorum size nasıl bir film yapılması gerek güzel diyebilmeniz için merak ve esef içindeyim yanii. film bence güzeldi diğer sallama çay tadındaki filmlerden gayet iyi alışık olduğumuz vampir filmlerinden farklı bence hoş olanda bu filmi beğenmeyen sinema yorumcusu arkadaşlara tek sözüm daha iyisini yapın bizde izleyelim öle net başında sallama olmuyor RRR :@
adamper
adamper

25 Kasım 2007 tarihinde eklendi
çok kötü bir film değil ama kusursuz bir filmde değil.vakit geçirmek için izlenebilir.filmin kortkutma mantığı sesler.Koltuğunuzdan hoplatan aniden çıkan seslerden başka korkuya dahil bir şey yok
.Daha çok gerilim diyebiliriz.Dediğim gibi vakit geçirmek zaman öldürmek için izlenebilir...
eray-88s
eray-88s

25 Kasım 2007 tarihinde eklendi
bu film mi güzel be. korkunun "k" si yok bu filmde. bizim türk yapımı dabbe bile daha güzeldir bu filmden. ben hiç korkmadım ama kız arkadaşımın elini tutabilmek için kormuş gibi yaptım sadece o kadar :-)) zaten filmin benim açımdan tek espiriside bu...
mgokgol1
mgokgol1

23 Kasım 2007 tarihinde eklendi
bu filme kötü diyenler sanırım hiç korku filmi yada gerilim filmi izlememişlerki, izledikleri arasında kıyaslama yapamıyorlar, haftada 4-5 eski,yeni korku filmi izlemeye çalışan biri olarak tek kelimeyle izlemeye değer bir film diyorum sonu biraz hayal kırıklığı olsada sürükleyicilik açısından mükemmel
dejavu55
dejavu55

23 Kasım 2007 tarihinde eklendi
Arkadaşlar film ne çok iyi ne de çok kötü.Tamam gıcık olduğunuz noktalar var.Ama şu sıralar da izlenebilecek bi bu film var yane.Daha önce görmediğiniz öldürme sahneleri göreceksiniz.Yapacak başka işiniz yoksa olur.
xhero1905
xhero1905

23 Kasım 2007 tarihinde eklendi
Diğer vampir filmlerinden daha farklı olduğu ortada.Genel anlamda baktığımızda ise idare eder durumda.Şu mantık hatalarının da önüne biraz daha geçilebilse ve daha düşünerek ve özerenerek yapılsa iyi birşeyler ortaya çıkacak. Orta halli bir film...
toblerone91
toblerone91

22 Kasım 2007 tarihinde eklendi
kesinlikle çok iyi bir film değil.hatta bazen çok bayıyor.vampirlerde hiç güzel olmamış zombi gibi.diken üstünde bile tutmayı başaramayan bayık bi film.