Sene 2022 ve bu filmi3. kez tekrar izledim, Tuhaf yorumlar yapılmış, haklı olanlarda var haksız olanlarda, Filmin 2 sıkıntısı var sadece , İlki karakterler rollerini tam hissedemiyorlar, yani korkudan altlarına sıçmaları gereken noktada çok sakin ve ruhsuz durabiliyorlar, karşısında insan yenio sakinlikle izleyip ateş ediyor karakter. İkincisi final sahnesinde anakarakterin vampir olmaya karar vermesi , kurtuluş olarak bu yolu seçmesi bir tık saçma geliyor, zaten son gun kardeşim bi kaç saat daha dişi sıksan güneş doğacak. bu ıkı ayrıntı dışında film bence atmosferiyle hikayesiyle beni sarıyor. Sene 2022 ama hala açılıp izlenir bir kere daha.
defalarca izledim bu filmi. her izlediğimde ayrı haz alıyorum. korku türünü sevenlerin kesinlikle "ama çok şey beklemeden" izlemeleri gereken bir film.
Alaskanın karlı manzaralarında enfes bir sahneyle açılan yapım bir ay boyunca gece süren ücra bir kasabada vampirimsi yaratıkların saldırısında hayatta kalma mücadelesi veren bir grubun öyküsü.Öncelikle filmin erdemi son dönemde değiştirilip mahvedilen vampirleri kanlı va vahşi yaratıklar olarak özüne döndürmesi.Vampirlerin liderini oynayan Danny Huston karizmasıyla döktürmüş adeta.Yapımın görselliği va atmosferi gayet iyi.Yönetmen David Slade iyi bir iş çıkarmış.Keşke diğer rollerde daha iyi oyuncular oynasaydı.İzlenir korku gerilim örmeği.7/10
sürükleyici bir film. ayrıca vampir makyajları çok iyi olmuş.. bugüne değin yapılmış en iyi vampir makyajından biri diyebilirim.. film başarılı..sonuna gelince film sizi öyle sürükleyecek ki final sahnesini görmezden geleceksiniz...10/8 tavsiye ederim...
Gerçekten izlemeye değer bir vampir filmi,bu filmi vampir filmi deyipde geçmeyin sıradan bir vampir filmi değil gerçekten konusuyla etkileyen sürükleyici bir film.
ya fılm ıyı guselde bana bırı fılmın sonunda saklandıkları yerden cıkan onlarca ınsanın hıkayesını anlatabılırmı ? vampırlerın bu ana karakterlere karsı bı garezı mı vardıda bu ınsanlara dokunmadılar :D
türünün iyi örneklerinden kesinlikle sıkılmadan izlenebilen bir film ayrıca filmde hiçbir kopukluk yok filmi izlerken filmden kopmanız neredeyse olanaksız iyi seyirler
puanına bakmadan direk açın ve seyredin derim süper bi film yorumları göz ardı edin pişman olmıycaksınız.hee bu arada filmden soora şu kardeşinize bi helal olsun dersiniz artık :) ii seyirler