30 Gün Gece
3,8

Pinar Tekin
Pinar Tekin

16 Mart 2024 tarihinde eklendi
Güzel fil fena değildi. İzlediklerimin arasında çok iyidi. Filmin sonununda kahraman vampir tamamen yokmu oldu onu pek anlayamadım.
Kim bu SAİL
Kim bu SAİL

23 Ağustos 2022 tarihinde eklendi
Sene 2022 ve bu filmi3. kez tekrar izledim, Tuhaf yorumlar yapılmış, haklı olanlarda var haksız olanlarda, Filmin 2 sıkıntısı var sadece , İlki karakterler rollerini tam hissedemiyorlar, yani korkudan altlarına sıçmaları gereken noktada çok sakin ve ruhsuz durabiliyorlar, karşısında insan yenio sakinlikle izleyip ateş ediyor karakter. İkincisi final sahnesinde anakarakterin vampir olmaya karar vermesi , kurtuluş olarak bu yolu seçmesi bir tık saçma geliyor, zaten son gun kardeşim bi kaç saat daha dişi sıksan güneş doğacak. bu ıkı ayrıntı dışında film bence atmosferiyle hikayesiyle beni sarıyor. Sene 2022 ama hala açılıp izlenir bir kere daha.
ozzy-badd
ozzy-badd

3 Ağustos 2011 tarihinde eklendi
Soluksuz izlenen bir gerilim filmi ... 2 saat boyunca sürüm sürüm sürüklüyor , geriyor ve aksiyona doyuruyor ... 5/4 ...
crn-erdem
crn-erdem

12 Şubat 2011 tarihinde eklendi
defalarca izledim bu filmi. her izlediğimde ayrı haz alıyorum. korku türünü sevenlerin kesinlikle "ama çok şey beklemeden" izlemeleri gereken bir film.
deckard76
deckard76

30 Haziran 2010 tarihinde eklendi
Alaskanın karlı manzaralarında enfes bir sahneyle açılan yapım bir ay boyunca gece süren ücra bir kasabada vampirimsi yaratıkların saldırısında hayatta kalma mücadelesi veren bir grubun öyküsü.Öncelikle filmin erdemi son dönemde değiştirilip mahvedilen vampirleri kanlı va vahşi yaratıklar olarak özüne döndürmesi.Vampirlerin liderini oynayan Danny Huston karizmasıyla döktürmüş adeta.Yapımın görselliği va atmosferi gayet iyi.Yönetmen David Slade iyi bir iş çıkarmış.Keşke diğer rollerde daha iyi oyuncular oynasaydı.İzlenir korku gerilim örmeği.7/10
genius-chemist
genius-chemist

18 Haziran 2010 tarihinde eklendi
sürükleyici bir film. ayrıca vampir makyajları çok iyi olmuş.. bugüne değin yapılmış en iyi vampir makyajından biri diyebilirim.. film başarılı..sonuna gelince film sizi öyle sürükleyecek ki final sahnesini görmezden geleceksiniz...10/8 tavsiye ederim...
mehmeterhanucarr
mehmeterhanucarr

28 Kasım 2009 tarihinde eklendi
hiç sıkılmadan izledim güzel bir filmdi her ne kadar vampirli filmler hep bana saçmada gelse bu film o hissi yaratmadı bende.
gulcanarslanlar
gulcanarslanlar

9 Mayıs 2013 tarihinde eklendi
Çok beğendiğim filmlere yorum yapmakta nedense zorlanıyorum. O da bunlardan biri. :)
krusty-krab
krusty-krab

11 Nisan 2009 tarihinde eklendi
çok güzel bi film korkmak isteyenler mutlaka izlesin
ozlemsahin1212
ozlemsahin1212

5 Nisan 2009 tarihinde eklendi
güzel bir film bence izleyin..
fearless
fearless

8 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Gerçekten izlemeye değer bir vampir filmi,bu filmi vampir filmi deyipde geçmeyin sıradan bir vampir filmi değil gerçekten konusuyla etkileyen sürükleyici bir film.
teyyare-com
teyyare-com

1 Ocak 2009 tarihinde eklendi
ya fılm ıyı guselde bana bırı fılmın sonunda saklandıkları yerden cıkan onlarca ınsanın hıkayesını anlatabılırmı ? vampırlerın bu ana karakterlere karsı bı garezı mı vardıda bu ınsanlara dokunmadılar :D
bur-ach
bur-ach

15 Aralık 2008 tarihinde eklendi
türünün iyi örneklerinden kesinlikle sıkılmadan izlenebilen bir film ayrıca filmde hiçbir kopukluk yok filmi izlerken filmden kopmanız neredeyse olanaksız iyi seyirler
volkanakcay1981
volkanakcay1981

30 Ekim 2008 tarihinde eklendi
puanına bakmadan direk açın ve seyredin derim süper bi film yorumları göz ardı edin pişman olmıycaksınız.hee bu arada filmden soora şu kardeşinize bi helal olsun dersiniz artık :) ii seyirler
eren-hb
eren-hb

5 Ekim 2008 tarihinde eklendi
gercekten çok güzel film başları biraz sıkıyor ama biraz film ilerledikten sonra harika