30 Gün Gece
3,8

termon
termon

27 Kasım 2007 tarihinde eklendi
iyi bir fikir üzerine, kötü bir yönetmenlik,kötü bir kurgu.. büyük bir zaman kaybı
uluzeus23
uluzeus23

22 Kasım 2007 tarihinde eklendi
Fragmanını ilk izlediğimde hoşuma gitmişti.ama filmi izledikten sonra aynı şeyleri söyleyemicem.filmin geneli kan ve vahşet.güzel bi akıcıklığı yok filmin,mantık hataları da cabası.vakıt kaybı bence.
hakkitirebolu
hakkitirebolu

17 Aralık 2007 tarihinde eklendi
paraya yazık.şu güzeldi diyenler herhalde başka film seyretmiş
Nesibetasbasi
Nesibetasbasi

7 Şubat 2024 tarihinde eklendi
Hayatımda izlediğim en kötü filmlerde ilk 5’e hatta ilk 3’e oynar , 2 saati zorla geçirdim, bunu beğenenlerin aklından şüphe ederim, kötü film izlemek istiyorsanız buyrunuz 
demir072
demir072

30 Aralık 2007 tarihinde eklendi
Çok igrenç bı fılmdı harcadıgım 2 saate ve 5 ytl ye yazık oldu...
exdost
exdost

26 Aralık 2007 tarihinde eklendi
arkadaşlar gerçekten vasatı aşamayan bir film.sıradan korku filmerinden hiç bir üstünlüğü olmayan kopukluklarla dolu bir film.daha iyi bir tercihle daha kayifli bir 2 saat geçirilebilir
baby-chick
baby-chick

18 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Müthiş fragmanına aldanıp merakla gittim, can sıkıntısı ve boşa giden saatlerimle birlikte sinemadan ayrıldım. Çok saçma. Filmdeki mantık hataları burada sıralanamayacak kadar fazla. Korku/Gerilim merakı olanlar bu anlamsız filmden hiç keyif alamayacaklar.
can-yalcin1983
can-yalcin1983

4 Şubat 2008 tarihinde eklendi
filmde pek bi aksiyon görmedim bence underworld daha iyi bir film.. kısacası film benden düşük alır..