ozzy-badd
6 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
Oldukça sert,anlamlı ve etkileyici bir yapım ? Yönetim çok çok iyi ? micheal fassbender da çok iyi oynamış ? hali gerçekten açlık grevi yapar gibiydi :)? durağan ve bazı sahneleri sıkıcı olmasına rağmen ,kaliteli ve eli yüzü düzgün bir film ? izlenebilir ? 10/7 ?
film anlatmak istediğini izleyici psikolojisini zorlayarak sonuna kadar veriyor.
ikik kişinin konuştuğu sahne özellikle hazırklanmış altmetinleri olan bir sahnedir.
extra bir özellik yok filmde. hapishane yaşantısını bundan daha iyi dile getiren filmler mevcut. yönetmen aynı zamanda gerçek olaylara dayanan bu filmi,tarihi bir atmosferde anlatmayı seçmiş durumda.
Filmden sıkılanların sebebi sanırım konuşmasız sahnelerin çokluğu.Ama orda da oyunculuk konuşmuş zaten.Fazla söze gerek duymadan yönetmen anlatmak istediğini seyirciye vermiş.ama yine de bazı sahneler gereksiz uzatılmış.Michael Fassbender ın performansı çok ii.Fena bir film değil ama mutlaka izleyin dencek türden de değil...
filmin verdiği msj güzel ama adamın sigara içmesi 5 dk temizlik yapması 10 dk... kısacası ağır temposuyla içinizi bayıyor saçılacak param çok diyorsanız filmi izlemeye gidin derim...
Anlatım ve işleyiş güzel. Ama bazı sahneler hem ifadesiz hemde gereğinden fazla uzatıldığı kanısındayım. Örneğin; koridorun yıkanmasını izliyorsunuz. Ama genel anlamda film için iyi şeyler düşünüyorum.
Bir film bukadarmı sıkıcı olabilir ya.tamam kardeşim mesaj vermek istiyosunda bogdun resmen filmi ya 2* dakka sırf aynı karede konusma geciyo.tek kelimeyle sıkıcı..
filmi dün izledim..tek kelime ile mükemmel...bazılarına bu film çok sıkıcı gelmiş olabilir ama bu filmde anlatılmak istenileni anlayana asla sıkıcı gelmez...oyunculuk ve konusu harika...10/10