Açlık

izlenebilir, farklı, güzel bir film...7/10
conti84
conti84

23 Mart 2009 tarihinde eklendi
Bu filmi sonuna kadar izleyebilirseniz izleyin,unutmanız kaçınılmaz olacak zaten.Şahsen ben tahammül edemedim.
jackalyus
jackalyus

12 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Steve McQueen İngiliz genç bir yönetmendir...

Amerikalı Efsane oyuncu Steve McQueen ile karıştırmayalım Çünkü kendisi 1980 yılında ölmüş ve kariyeri boyunca hiçbir filmi yönetmemiştir...
keremzan
keremzan

21 Kasım 2009 tarihinde eklendi
çok çok etkili bir yapımdı. prison break gençliği sıkılabilir benden uyarması ;)
filmyorum
filmyorum

15 Nisan 2009 tarihinde eklendi
Sayın ızleyıcıler ve yorumcular..
Sizin sinema filmiden anladığınız ne bılmıyorum ama son donemlerın en çarpıcı yapıtlarından bırı bence..
Steve McQueen amacına ulaşmıs .. bır cezaevı yaşantısı başka nasıl ve ne sıkıcılıklar cercevesınde anlatılabırdıkı.. yonetmen gayet ıyı bır analız ıcınde ve sectığı oyuncuların performansı ızlenmeye deger ..
Kingslayer61.
Kingslayer61.

7 Ocak 2024 tarihinde eklendi
Film sert ve gerçekçi ağır bir film herkese hitap edecek bir tür değil ohh işte hapishane filmi vurdulu kırdılı vs diye düşünüp açarsanız hayalkırıklığı yaşarsınız film adeta sessiz sinema gibi yani izlerken adeta lan etraf niyebu kadar sessiz ne oluyor diye dönüp sağa sola baktığım bile oldu michael fassbender muazzam bir oyuncu karakterinin hastalığını öfkesini nasıl kaosun içinde çırpınışını hem fiziksel hem de ruhsal olarak çok iyi yansıtmış o jestleri mimikleri kaş göz hareketleri oturuşu soluyuşu duruşu vs ödüllük bir performans filmde sadece mahkumları değil gardiyanlara'da empati yapıyorsunuz bu da çok iyi bir detaydı
birsendrn
birsendrn

24 Mart 2009 tarihinde eklendi
gereksiz uzun sahneleri gereğinden uzun ve sıkıcı :) yaklaşık 20 dakikalık bir konuşma var aynı karede tahammül edilecek gibi değil
selbifarsak
selbifarsak

5 Şubat 2009 tarihinde eklendi
psikolojik yapımlardan hoşlananların kesinlile kaçırmaması gerek. harika görsellik ve sessizliğin çığlığı
bergama21
bergama21

23 Ocak 2009 tarihinde eklendi
sakın gitmeyin arkadaşlar gerçekten hayatımda izlediğim en kötü filmlerden biriydi baştan sona sıkıcı
mk4y
mk4y

19 Mart 2009 tarihinde eklendi
mutlaka izlenmesi gereken bir film
galateaaa
galateaaa

17 Haziran 2009 tarihinde eklendi
filmde eksiklikler vardı, baş karakter olayı tam çözümlenmemiş gibi, gerçi pek de önemli deil baş karakter olayı fakat filmin sonlarına doğru oluşan karakterden filmin başın başında da farklı etkiler aramama sebep oldu, konu güzel, fakat sanki bişeyler eksik
upriser
upriser

30 Mart 2009 tarihinde eklendi
bir ilk film olmasına karşın gerçektende çok başarılı ve içerik olarak sert bir film.izleyiciyi rahatsız etmekten çekinmeyen bir bakış açışıyla çekilmiş.tekniğide çok çok iyi.sinemaya sadece eğlenmek için gitmeyen,rahatsız olmaktanda çekinmeyenlere tavsiye ederim
kerapet-05
kerapet-05

18 Ocak 2009 tarihinde eklendi
çok güzel bi filme benzio gercekten
gmengen
gmengen

5 Mart 2009 tarihinde eklendi
feda ruhunun anlatıldıgı ,vatan ve halkına olan saf sevginin ifadesinin yer aldıgı sinemanın sadece pop corn ve vakit öldürmek olmadıgını anlatan mukemmel bir film ,filmin sonunda gozlerim doldu ...
hakkicemkaya
hakkicemkaya

25 Mart 2009 tarihinde eklendi
ilk defa bir film esnasında sinemadan cıktım bu kadar sıkmadı beni hiç bir film.
hele temizlik sahnesi yokmu dedim içimden bizede temizliğe gelirmi acaba diye. cok baydı.