Yalancı Yalancı
4,4

denizilke2
denizilke2

4 Aralık 2007 tarihinde eklendi
Jim carey inin ilk gittiğim sinema filmiydi, büyülnemiştim, b,r çocukla babası arasındaki iletişim bozukluğunu çok güzel anlatıyor ve bence jim carey inin ülkemizde tanınmasını sağlayan ikici film salak ve avanaktan sonra , bence mutlaka izleyin, yalan söyleyemek nasıl bir duygu tahm,n b,lle etmek çok zor bu filmden sonra epeyce bir süre çok ücük de olsa yalan soylemeyi bırakmayı denemiştim 8/10
jamesbond-2
jamesbond-2

27 Ekim 2007 tarihinde eklendi
buda bütün jim carrey fimleri gibi çok komik ve eğlenceliydi bu arada iyi mesajlar vermeyide ihmal etmemiş ben çok beğendim jim carrey zaten filme tek başına yetiyor herkese izlemesini öneririm.8/10
basakbilgi
basakbilgi

19 Eylül 2007 tarihinde eklendi
Sözlü espriler yerine çeşitli mimiklerle ve maymunluklarla seyirciyi güldürmeye çalışan tipik Jim Carrey filmlerinden biri.
darklake
darklake

16 Eylül 2007 tarihinde eklendi
Jim Carrey ın en ii filmlerinden biri..zaten adamın tiplemeleri bir numara ..bu aralar ülkemizde gösterime girmeyen eternal sunshine of the mind ( sil baştan) filmini özellikle merak ediyorum ama buşlamadım şimdiye kadar..neyse Jim Carrey fanıysanız kaçırmayın derim..8/10 ii seyirler:)...
mustynet3
mustynet3

8 Eylül 2007 tarihinde eklendi
mükümmel bir film izlemeyen izlesin jim carrey adamımsın 10/9
Sdk-JK
Sdk-JK

22 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Gerçekten defalarca izlense sıkılmicak bir baş yapıt ve Jim Carrey harikası ;) 10/9
dinopis-2
dinopis-2

10 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
jim carrey gerçekten usta bir komedyen ve oyuncu. filmleri adeta tek kişilik şova dönüşüyor. bu film de yıllarca unutulmayacak bir yapım.
berk-ay1987
berk-ay1987

28 Haziran 2007 tarihinde eklendi
çoook güzel yaa.jim carrey'nin en müthiş filmi.hala sıkılmadan izliyorum bu harika adamı
dirensar
dirensar

28 Haziran 2007 tarihinde eklendi
Yillarin eskitemeyecegi unutulmaz komedi filmi. Jim Carry efsanesinin en büyük kanitlarindan biri mükemmel oyunculuk 10/9
herseyeragmen42
herseyeragmen42

3 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
çok iyi zaten jim carrey....
1983gs
1983gs

25 Nisan 2007 tarihinde eklendi
güzel film tavsiye ederim bu adamı seviyosanız kacırmayın derim...
the-end-2
the-end-2

23 Nisan 2007 tarihinde eklendi
jim carrey komedi adına bir numaralı oyuncu başka tanımıyorum yok da zaten her neyse film süperdi bazı sahneleri duygusal {sonunda duygulandım :) } ve her sahnesi komedi izleyin bi daha kaç bi daha
mrs-durden
mrs-durden

25 Şubat 2007 tarihinde eklendi
süper bi film ya. jim carrey klasiği...
yesimbay
yesimbay

28 Ocak 2007 tarihinde eklendi
söz konusu jim carrey olunca şöyle bir durulur... gerçekten gülmek isteyenler jimcarreyi jim carrey yapan o müthiş mimikleriyle unutulmayacak bu klasik filmini mutlaka izlesinler..jim carreye bayılmamım en önemli nedenlerinden biride,mutlaka mesajlar veren senaryoları kabul etmesi vetüm filmlerinin orjinalliğinin olması...kendinden önce yapılmadı vesonra yapılmayacak çünkü...mutlaka izleyin, özellikle eğlenceli dakikalar geçirmek isteyenler...
senward
senward

25 Aralık 2006 tarihinde eklendi
çok ince mesajlar veriyor anlayana tabi harika