Yalancı Yalancı
4,4

boldheart
boldheart

27 Kasım 2006 tarihinde eklendi
Bu film bence deli bişey yaa bu kadarda komik olurmu bi adam jest ve mimikleri herşeyi anlatıyor zaten hala zilemeyen varsa kaçırmasın çok güzel bir film...
odinhan
odinhan

16 Kasım 2006 tarihinde eklendi
Jim Carrey bu filmde insan doğasını ve mimiklerini kullanabilme yeteneğinin sınırlarını zorluyor bence....Hayet eğlenceli...
teo-17
teo-17

14 Kasım 2006 tarihinde eklendi
Jim carreyden maksimum performansın alındığı bir film. senaryo, müzikler tipik mesaj kaygılı aile filmi ekseninde olmasa mükemmel olabilirdi, yine de konu süper, jim carrey manyak oynamış.8/10
hafize-2005
hafize-2005

19 Ekim 2006 tarihinde eklendi
jim carryle komedinin özdeşleştigi bir film daha... izlemeye deger bir carry klasigi :)
tom1903
tom1903

9 Ekim 2006 tarihinde eklendi
Jim'in filmleri arasında belki de favorim diyebilirim.Tuvaletteki sahneyi yapabilecek başka bir oyuncu yeryüzüne gelemez.Ailecek izlenebilecek,çok tatlı bir film.
rocksteadybibop
rocksteadybibop

22 Eylül 2006 tarihinde eklendi
bir kereden fazla izlenilebilecek ve hiç sıkılınmayacak( bu kelime biraz garip durdu!!) bir film.. her seferinde zevkle ve kahkahalarla en az 15 defa izlenebilir:)
kuzularynsessizli-i
kuzularynsessizli-i

3 Eylül 2006 tarihinde eklendi
Çok yalancı, çok komik, çok harika 10/8
e-dione
e-dione

14 Mart 2006 tarihinde eklendi
yine fazla sıradan bulduğum bir komedi filmi.ama carrey in yüzünü görmek tebessüm için yeterli oluyor.ve az da olsa çok ince esprilerle dolu bir film.
jeo-ipek
jeo-ipek

16 Şubat 2006 tarihinde eklendi
Jim carrey'i bana tanıtan bir kez daha izlediğimde daha da komik gelen. Olağanüstü bir oyunculukla filmr bağlayan şahane bir film. Eski olması hiç bir eksi getirmiyor, yıllar sonra tekrar izlendiğinde. :) 9/10
potasyum
potasyum

4 Ekim 2005 tarihinde eklendi
eternal of sunshine filmini çıkar bu adamın oynayıpta gülmediğim film yok,artık gülmekten kalbim agrır,,,sen dünyanın kemal sunaldan sonra eniyi komedi oyuncususun jim carrey
haceremail
haceremail

8 Haziran 2005 tarihinde eklendi
sinemada seyrettiğimde çok gülmüştüm ve en iyi filmi olduğunu düşünmüştüm.(tv de seyrederken okadar gülmadim:(((
klozet kapağıyla kafasına vurduğu sahneye hala gülerim:))))
dostça
dostça

5 Şubat 2005 tarihinde eklendi
İŞTE TAM FİLİM BAŞLATMA SAATİ GEÇ SAATLERDE DEÐİL FİLİME GELİNCE O YÜZ MİMİKLERİNİ NASIL YAPABİLİYOR İNANILMAZ.GÜLMEK İSTİYENLER EKRAN BAŞINA
gskaltay
gskaltay

5 Şubat 2005 tarihinde eklendi
mükemmel bir film zaten jim carrey nin tüm filmleri güzel kesinlikle izlenmeli...
Aslıhan Gayyurhan
Aslıhan Gayyurhan

27 Ağustos 2004 tarihinde eklendi
Komedi denince aklıma ilk gelen isim. Yalancı Yalancı gülmekten kırıp geçiriyor...
handanunal
handanunal

5 Temmuz 2004 tarihinde eklendi
jim carrey ortada çok iyi bir senaryo olmasa bile bunu bize hissettirmeyen bir oyunculuğa var.dublaj konusunda ashley ash'a katılıyorum.KAMERA ARKASI görüntüleri bile izlemeye değer