bahremirhan
9 Nisan 2022 tarihinde eklendi
Los Angeles’lı savunma avukatı Fletcher Reede, 5 yaşındaki oğlu Max’in doğum gününde tuttuğu dilek sebebiyle istemediği şeyler yaşamaya başlar.
Filmin türü “Jim Carrey”. Evet benim nazarımda bir filmde Jim Carrey oynuyorsa o filmi münhasır bir kategori olarak saymamız mümkün. Kendi başına filme ayrı bir atmosfer getirmeyi başarmış. Film, komedi unsurları üzerine kurulmuş. Baba ve oğlunun ilişkisi üzerinden Aile kavramına ışık tutuluyor. Toplumsal eleştirilere filmde çok defa yer verilmiş ve bana sorarsanız çok güzel işlenmiş. Filmin süresi 1 saat 26 dakika. Kısa diyebileceğimiz bir süre ama film için ideal olarak düşünüyorum. Senaryo açısından fazla bir eleştiriye gerek yok çünkü günlük hayat içerisine cazip kılacak unsurlar eklenerek; yer yer kendi hayatınızdan unsurlar bulacağınız, ailenizle ve sevdiklerinizle beraber izleyerek keyifli vakit geçirebileceğiniz bir film haline getirilmiş. Tavsiye ediyorum.
buda bütün jim carrey fimleri gibi çok komik ve eğlenceliydi bu arada iyi mesajlar vermeyide ihmal etmemiş ben çok beğendim jim carrey zaten filme tek başına yetiyor herkese izlemesini öneririm.8/10
Çok keyifli bir komedi abartılmış sahneler de vardı ama komedi sonuçta sadece vakit geçirmek için izlenen bir film.. Boş vaktiniz varsa izleyin derim :D
eternal of sunshine filmini çıkar bu adamın oynayıpta gülmediğim film yok,artık gülmekten kalbim agrır,,,sen dünyanın kemal sunaldan sonra eniyi komedi oyuncususun jim carrey
Komik bir film,mesajda gayet açık...Jim Carrey yine müthiş,tam tarzını oynuyor,bazı sahneler abartılı ama eğlenceliydi,yarım yamalak bile izleseniz anlarsınız,çok sade bir film.8/10
Jim Carreyin en eğlenceli ve en güzel filmlerinden performansı inanılmaz, yer yer oldukça klişeye kaçan yanlarıda olsa defalarca izlenebilen çok başarılı bir komedi.
söz konusu jim carrey olunca şöyle bir durulur... gerçekten gülmek isteyenler jimcarreyi jim carrey yapan o müthiş mimikleriyle unutulmayacak bu klasik filmini mutlaka izlesinler..jim carreye bayılmamım en önemli nedenlerinden biride,mutlaka mesajlar veren senaryoları kabul etmesi vetüm filmlerinin orjinalliğinin olması...kendinden önce yapılmadı vesonra yapılmayacak çünkü...mutlaka izleyin, özellikle eğlenceli dakikalar geçirmek isteyenler...
jim carrey komedi adına bir numaralı oyuncu başka tanımıyorum yok da zaten her neyse film süperdi bazı sahneleri duygusal {sonunda duygulandım :) } ve her sahnesi komedi izleyin bi daha kaç bi daha