buda bütün jim carrey fimleri gibi çok komik ve eğlenceliydi bu arada iyi mesajlar vermeyide ihmal etmemiş ben çok beğendim jim carrey zaten filme tek başına yetiyor herkese izlemesini öneririm.8/10
Mahkeme sahnelerinin uzun olması nedeniyle daha ağır tempolu bir Jim Carrey filmi izliyoruz.Kendi sıralamamda üstlerde yer almıyor ama Jim Carrey'nin de basit komediler çevirmediğini biliyoruz.
Komedi ve Jim Carrey. Bu adam kendine güldürüyor. Bu işte çok başarılı. Her ne kadar tüm filmleri üç aşağı beş yukarı birbirine benzesede yinede bu adama çok gülüyorsunuz. Jim Carrey’i bizim sinemamızın Kemal Sunal’ına çok benzetirim. Her filmi birbirine benzer ama yinede çok gülersiniz. Yüz komiği olmanın avantajlarını ve dezavantajlarını yaşıyor bu tarz komedyenler. Bu filmide en iyi filmlerinden biri diyebilirim. İzlemeyenler izlesin çok keyif alacaklar.
Jim Carreyin en eğlenceli ve en güzel filmlerinden performansı inanılmaz, yer yer oldukça klişeye kaçan yanlarıda olsa defalarca izlenebilen çok başarılı bir komedi.
eternal of sunshine filmini çıkar bu adamın oynayıpta gülmediğim film yok,artık gülmekten kalbim agrır,,,sen dünyanın kemal sunaldan sonra eniyi komedi oyuncususun jim carrey
bu filmde jim carrey olmasaydı beş para etmezdi.bi adam bu kadar komik olabilir mi?üstelik sadece komik değil,truman show'da gördüğümüz gibi de iyi oyuncu.