Kara Şövalye
4,6

milagros126
milagros126

29 Ocak 2011 tarihinde eklendi
Ya gerçekten Nolan filmleri her zaman favorim oluyor inanılmaz final diyorum tekrar başlıyor şimdi bitti diyorum yine bir başlangıç harika görselliği bir yana tarifi zor bir sürükleyicilik var kaptırıyorsun kendini filme başından itibaren tabiii Jokerin hakkı Jokere:D
teval
teval

28 Ocak 2011 tarihinde eklendi
siz hala neyi tartışıyorsunuz ben puanı suna göre verdim
Bale 2
Nolan 3
Joker 3
Senaryo 2
Film tek kelime ile mükemmeldi oyunculuklar hersey 2.5 saatin nasil gectigini anlamiyorsunuz bi arkadas demis klasik secim yapiyor birini kurtaracak secim bile güzeldi kimi secti kimi kurtardi sonrada ne oldu Nolan kendini bu filmde asmis
real-boy40
real-boy40

5 Ocak 2011 tarihinde eklendi
ben bu filmin fazla abartıldığını düşünüyorum,beni fazla etkilediğini söyleyemem,diğer batman filmlerinden pek bir farkı yoktu,sadece görsel olarak iyiydi ama bütün film olarak vasattı 10/5
asdf_13
asdf_13

8 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
olabilecek en iyi Batman...olabilecegin ötesinde JoKeR...
10/10
aslıda çokta konuşmaya gerek yok sadece şunun düşünün:Daha önce hangi süper kahraman filmi bukadar adından söz ettirmiştiki?
Robbie-2
Robbie-2

27 Aralık 2010 tarihinde eklendi
Film icinde 3 kere bitis sahnesi var 3 bitis 3 yeniden baslayis..
chelios-2
chelios-2

28 Kasım 2010 tarihinde eklendi
film tam bir başarı abidesi. müthiş işlenmiş bir kurgu. filmde birden fazla final sahnesi var, ve hepsi son derece güzel bağlanmış. heath ledger ın oyunculuğuna söylencek söz yok.eşsiz. filmdeki diyaloglar inanılmaz kaliteli.bir başyapıt. fight club dan sonra izlediğim en iyi film.
sorceres
sorceres

13 Ocak 2016 tarihinde eklendi
Oldukça başarılı bir yapım. İzlemek 2 yıldır aklımdaydı ama daha bugün izleme fırsatı buldum. Film içi diyaloglar (özellikle Jokerin) oldukça etkileyici sıkan hiçbir yanı yok. Tam her şey bitti derken tekrardan başlıyor. Film içinde bir sürü olay var ve buda tabiri caizse pozisyon zengiliği katmış filme :) Ama derseniz ki son 10 yılın en iyi filmi budur diye çok da doğru bi söz olmaz. 10/8.5
the-director-2
the-director-2

20 Kasım 2010 tarihinde eklendi
ben burtonun batmanlerini özledim
l-i-l-a-H
l-i-l-a-H

13 Kasım 2010 tarihinde eklendi
Batman, eski Batman değildi...
sewaq
sewaq

26 Ekim 2010 tarihinde eklendi
Süper Süper Süper10 Üzerinden 9u Hak Etti.Tavsiyemdir.Tabi ki Bazı Kişilerin Sevmeyeceği Türden.Ama Kesinlikle Güzel.İzleyin Derim
mistikkarhan
mistikkarhan

25 Ekim 2010 tarihinde eklendi
nolanın filmleri genelde böyle sıkıcı olmaz ama zekice işlenmiş senaryoları olur kardeşiyle birlikte yaptığı işler müthiştir bu filmi izleyin ve 3.filmi merak etmeye başlayın derim her zaman bu filme puanım 10/10dur 9.1 bu film için yeterli değil bence
Kaan Bayirakosan
Kaan Bayirakosan

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

23 Ekim 2010 tarihinde eklendi
Sinema tarihini baştan yazan bir filmdir The Dark Knight. Serinin üçüncü filmini merakla bekliyorum...
fthslmz21
fthslmz21

20 Ekim 2010 tarihinde eklendi
nolan yine döktürmüş çok iyi yaa.:)10/10 u hakkediyor bence
mavigitar
mavigitar

13 Ekim 2010 tarihinde eklendi
* Günümüzde bir adam yarasa kıyafeti giyip damdan dama atlayıp adam dövsün -1* estetik yoksunu araçlarıyla hız yapsın arabaları patlatsın -1* gittikçe iğrenç bir hal alan batman kıyafeti -1* bruce vayne batman olduğunda Christian Bale in iğrenç itici ses tonu -1* film içinde batman ruhunu ve atmosferini yansıtacak bütün unsurların, sırf yeni film yapıyoruz ve elimizde kullanabileceğimiz çok teknoloji var denip öldürülmesi -1* Christopher Nolan ın batman filmi çekmesi (geçmişinde ki filmler göz önüne alındığında batman ne alaka) -1* batman filmi çek hemde en çok göz dolduran karakterlerden birini yani jokeri filme dahil et ve ortaya bu kadar sıkıcı bir film çıksın -1* filmdeki bana göre tek artısı kusursuz bir iş ortaya koyan joker ( Heath Ledge ) karakteri +5özetlersekChristopher Nolan yorumuyla ortaya çıkmış en kötü ve seriye eklediği ikinci batman filmi 5/10
Lord-2
Lord-2