Kara Şövalye
4,6

mekmaster
mekmaster

14 Ocak 2010 tarihinde eklendi
dün gece izledim bu filmi,gerçekten muhteşemdi...bazı sahneleri daha iyi anlayabilmek için tekrar izliyordum..ama aksiyon filmler arasında daha iyisi yok...10/10
vforvendeta
vforvendeta

30 Kasım 2009 tarihinde eklendi
Herkes güzel demiş bu filme ya bu filmi izledim ama çok sıkıcı geldi başları devam edemedim acaba yanlışlık nerde belki ilerleyen sahnelerindemi aksiyon heyecan vardı birde bu filmi çok güzel yüksek sesli olarak kafede birileri izlerken rastladım bir sahnesiydi jokerle batman konuşuyordu bilmiyordum o sahne artık sestenmi diyaloglardanmıdır çok hoş geldi diyaloglar sesler kafamı çevirip bir baktım batman şimdi ondan sonra kararsız kaldım tekrar izleyebilirim eğer yine tatmin etmezse ses sistemi güzel olan yerde deniyecem eğer ses sistemi değişik etki bırakırsa böyle filimleri ses sistemi güzel olan mekanlarda izlerim artık
timsah8342
timsah8342

25 Kasım 2009 tarihinde eklendi
10 numara bir film kaçırmayın
spnf
spnf

22 Kasım 2009 tarihinde eklendi
tek kelime ile mükemmel!!
paul-van-dyk-7
paul-van-dyk-7

19 Kasım 2009 tarihinde eklendi
guzel bir film olmuş 7/10
devrancevher
devrancevher

19 Kasım 2009 tarihinde eklendi
Heath Ledger (The Joker)10/10 batman filmi10/8
batman filmi güzel olmus ama joker olmasa film zayif kalirdi. kesinlikle en iyi batman filmi degil olamazda cünkü en iyi batman filmlerini tim burton cevirdi. bence nolan, tim burtonun batman filmlerini izlesin ögrensin nasil cekilirmis batman filmi. tim burtonun hayal gücüyle harikalar yaratmasi inanilmaz. batman filmlerinin özelligi bence mekan etraftaki renkli kisilikler ve soguk hava ortamdir. bu batman ise yaz filmi olmus. tim burton yeniden batmani alsin kurtarsin.
kuzularynsessizli-i
kuzularynsessizli-i

12 Kasım 2009 tarihinde eklendi
Son derece kaliteli bir aksiyon olarak değerlendirmek istiyorum filmin türü baya geniş ama (Dram / Macera / Aksiyon / Suç / Gizem / Çizgi Roman) ben bu filmden fazlasıyla aksiyon tadı aldım. Dört dörtlük bir aksiyon da ne varsa bu filmde fazlasıyla vardı. Zengin oyuncu kadrosu ve doyurucu görsel efektleriyle gayet iyi bir film ayrıca yaklaşık 150 dakikalık süresine rağmen bir an olsun sıkmadı...Joker karakterin de Heath Ledger mükemmel ve etkileyici bir performans sergilemiş. Filmi izlerken ve izledikden sonra santçının vefatına daha fazla üzüldüm ve filmi izlerken burukluk yaşamadım değil. Bence vefat etmeseydi bu filmde yakaladığı başarıyla dev bir aktör olma yolunda daha hızlı ilerleyecekti. Efsanevi Joker rolü Jack Nicholsondan Ocak ayında hayatını kaybeden Heath Ledgera devredildi. Bence Joker rolünde Jack Nicholson kadar etkili ve başarılı bir performans sergiledi.Harcanan milyondolarlar ve yapılan onca emek seyirci tarafından hem maddi hemde manevi anlamda karşılığını fazlasıyla aldı. Filmin yönetmeni ve oyuncularına müthiş bir prestij kazandırdı. Filmin konusuna ve verdiği mesajlara değinmek istemiyorum zaten filmden haberi olmayan sinema sever yok neredeyse.
-alp-
-alp-

10 Kasım 2009 tarihinde eklendi
Sinema tarihinin en mükemmele yakın oyunculuğunun (Joker-Heath Ledger) canlandırılmış olduğu mükemmel film. Nolan kardeşler çizgi film yapsa izlenir. İnanılmazlar... 10/10
shaqattaq1979
shaqattaq1979

2 Ekim 2009 tarihinde eklendi
iyi ya, hakikaten iyi
ariakan-2
ariakan-2

29 Eylül 2009 tarihinde eklendi
Bu filmin tek iyi yani Heath Ledgerin Joker performansı ve hans Zimmmerin ismi, Batman denilince benim aklıma halen serinin ilk 2 filmi geliyor.
sonny-89
sonny-89

13 Eylül 2009 tarihinde eklendi
bir arkadaş Batmanin dünyası aslında daha geniş diye söylemiş,arkadaşım bu film öncesinde Batmanin dünyasını bir çok video ile genişletildi,Maroni ve Filmde Jokerin zehirlediği zenci komiser o gazetecinin televizyon programına katıldılar,Harvey Dentin seçim propaganda videosu,Batman Begins sonrası Gothamda Arkhamdan kaçan suçluların yarattığı etkiler,Bruce Waynein magazin programındaki görüntüleri,Gotham Polis Departmanını tanıtan videoları Gotham City Channel adı altında Film ekibi internet sitelerine koydular,ayrıca Batman Begins ve Dark Knight arasında geçen olayları anlatan Batman : Gotham Knight adı altında animasyon film yapıldı,Batmanin dünyası gerçektende geniş geniş anlatıldı ama bunların hiçbirini izlemeyeyip sadece filmi izleyipte Batmanin dünyası aslında çook geniş tarzı yorumlar yapmayalım.Gerçektende her olay gerçek hayata uygun ve bir çok karakter (Henri Ducard,Komiser Loeb,Sal Maroni,Zsasz) gibi çizgiromanda kıyısa köşede kalmış bir çok karakterde Nolanın serilerinde yer almıştır.Ha filmin olumsuz yanları yok mu var,C.Balein abartı sesi,Jokerin bütün icraatlarının kansız olması,Scarecrow karakterinin çabuk harcanması bunlarda filmi 10 üzerinden puanlarsak en fazla 1 puan kırar
Çok abartılıyor diyen arkadaşlar Batman Forever,Batman and Robin gibi ne saçmalıklar izledik bırakında biraz abartalım
10/9
Seza
Seza

12 Eylül 2009 tarihinde eklendi
Bazı sebeplerden dolayı Tr Dublajlı olarak seyretmek zorunda kalsam da çok iyi filmdi.
matlaklak
matlaklak

12 Eylül 2009 tarihinde eklendi
neden acaba bu kadar abartılmıs bu puan.. tamam film hem vermek istedigi mantık olarak hem görsel ve oyunculuk olarak kötü diil ama bu puan kadar da iyi degil 10/6.7
Pyloge
Pyloge

8 Eylül 2009 tarihinde eklendi
Heath Ledger adeta gövde gösterisi yapıyor.Joker insanlıktan öte bir karakter.Böyle karakterleri canlandırmak her baba yiğidin harcı değil.Ledger ise müthiş bir oyunculuk çıkarmış.Christian Baleyi her zaman olduğu gibi kostümsüz halini 4-5 defa gördük.O yüzden oyunculuğu hakkında bir şey denemez.Kesinlikle izlemeniz gereken bir film.Özellikle bir yerde blu-ray olarak izleme şansını bulursanız ne mutlu size:)
nightmare1090
nightmare1090

7 Eylül 2009 tarihinde eklendi
filmi çooook beğendiimm.... çok iiyidi