Kara Şövalye
4,6

milagros126
milagros126

29 Ocak 2011 tarihinde eklendi
Ya gerçekten Nolan filmleri her zaman favorim oluyor inanılmaz final diyorum tekrar başlıyor şimdi bitti diyorum yine bir başlangıç harika görselliği bir yana tarifi zor bir sürükleyicilik var kaptırıyorsun kendini filme başından itibaren tabiii Jokerin hakkı Jokere:D
teval
teval

28 Ocak 2011 tarihinde eklendi
siz hala neyi tartışıyorsunuz ben puanı suna göre verdim
Bale 2
Nolan 3
Joker 3
Senaryo 2
Film tek kelime ile mükemmeldi oyunculuklar hersey 2.5 saatin nasil gectigini anlamiyorsunuz bi arkadas demis klasik secim yapiyor birini kurtaracak secim bile güzeldi kimi secti kimi kurtardi sonrada ne oldu Nolan kendini bu filmde asmis
asdf_13
asdf_13

8 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
olabilecek en iyi Batman...olabilecegin ötesinde JoKeR...
10/10
aslıda çokta konuşmaya gerek yok sadece şunun düşünün:Daha önce hangi süper kahraman filmi bukadar adından söz ettirmiştiki?
l-i-l-a-H
l-i-l-a-H

13 Kasım 2010 tarihinde eklendi
Batman, eski Batman değildi...
mistikkarhan
mistikkarhan

25 Ekim 2010 tarihinde eklendi
nolanın filmleri genelde böyle sıkıcı olmaz ama zekice işlenmiş senaryoları olur kardeşiyle birlikte yaptığı işler müthiştir bu filmi izleyin ve 3.filmi merak etmeye başlayın derim her zaman bu filme puanım 10/10dur 9.1 bu film için yeterli değil bence
fthslmz21

Harika bir film.Başyapıt diyebiliriz.10/9.2
er-u-han
er-u-han

20 Eylül 2010 tarihinde eklendi
The Dark Knight hakkında söylenecek fazla bir söz yok...Nolanın önünde saygıyla eğiliyorum...
nellyo33
nellyo33

19 Eylül 2010 tarihinde eklendi
film her sahnesinde kalite kokuyor..
Burakrises
Burakrises

12 Eylül 2010 tarihinde eklendi
bu filmi bize sevdiren batman değildi bunu kabul etmemiz gerekir evet öncekinde 'batman başlıyor'da evet filmi sevdiren batmandı ancak bu filmi bizze sevdiren jokerdi. muhteşem bir oyunculuk var filmde yani arşivde bulunması gereken bir film 10/9.5-10
bayram57
bayram57

6 Eylül 2010 tarihinde eklendi
Christopher Nolan mümkünse aksiyon sahnesi çekmesin arkadaş. Çünkü, tabi bu da fikrim, çok iç bayıcı aksiyon sahneleri çekiyor. Kendisi çok yetenekli bir senarist ama ortalama ve zayıf bir aksiyon yönetmeni. Yani iş aksiyon sahnesi çekmeye gelince zanaatını yetersiz bir biçimde sergiliyor. Filmdeki bütün aksiyon sahneleri dikkat ederseniz hep çok karanlık zamanlarda çekilmiş. Yani tarz sahibi olmadan çekilmiş bunca sahne. Pek birşey anlaşılmıyor bu sahnelerden. Sakın yanlış anlamayın. Ben Kara Şövalyeyi aksiyon seyretmek için seyretmedim. Filmin en büyük kusurundan bahsediyorum sadece. Zaten Joker karakteri filme öyle bir damga vurdu ki, filmde Bruce Waynenin göründüğü bütün sahneler doğaçlama gibi duruyor sanki. Alttaki arkadaşa da kesinlikle katılıyorum. Nolan Memento ve Prestij ayarında filmler çekmeli. Ben Batman Beginsi de, The Dark Knightı da beğenmiyorum. Yine de 10/7. Memento ve Prestije ise 10/10 bile az gelir.
Serhat Özden
Serhat Özden

13 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
malesef joker karakterindeki Heath Ledger film daha vizyona girmeden hayatını kaybetmiş bu kadar müthiş oynadığını kendiside görmeliydi süper oyunculuk süper kalite on numara film ..
wuhuu03
wuhuu03

13 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
jokeri ne oynamış adam ya (:
Oskar-Schindler
Oskar-Schindler

2 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
mükemmel mükemmel ve mükemmel..sıkıcı diyenler olmş ama bn tam 5 kere izledm ve hepsinde ilki gibi heyecanlydm..tartışmasız Heath Ledger dan kariyerinin en ii performansı..kesinlikle başyapıt..
Jet-Li-2
Jet-Li-2