nkiroglu
19 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Filmde herşey mükemmel, yorum yazan bir arkadaşımızın da belirttiği gibi Heath Ledgerin performansı gerçekten de yüzyılın performansı olmuş, Heath Ledgeri yeni bir filmde izleyemeyecek olmamız ise çok üzücü.
Kesinlikle izlediğim en iyi Batman hatta en iyi süperkahraman filmiydi. Süperkahraman bile denemez. Çünkü süperkahraman filmlerinde genelde oyunculuk çok da iyi olmaz. Fakat Heath Ledgerın o müthiş oyunculuğu bu filmi resmen oscarda yarışabilir hale getiriyor. Umarım oscarda birçok ödüle layık görülür ve hakettiği yere gelir.Keşke Heath Ledger ölmeseydi ve kendisine verilecek olan oscarı havaya kaldırabilseydi. Bir dahaki filmde jokeri başkasının oynayacağını bilmek çok kötü. Bari filmde joker ölseymiş de hiç olmazsa bi dahaki filmde onu başkasının oynadığını görüp iyice üzülmeseydik. Batmanin geri plana atılması da bence daha iyi olmuş. Çünkü Heathin müthiş performansını daha çok izleme şansı bulduk. Mimikleri, lafları, ağız şaplatmaları ve esprileriyle bizi kendisine hayran bıraktı. Umarım filmin 2-Diskli DVDsinde Heath Ledgerla ilgili çok şey buluruz. DVDyi merak içinde bekliyorum. Aralıka kadar nasıl sabredeceğim bilemiyorum. Kesinlikle gitmeyenler acele etsin, bu müthiş filmi kaçırmayın. Imdbde boşuna 1 numara değil. 11 puan olsa 11 vereceğim ama yok. Aldığı puanı ve elde ettiği hasılatı sonuna kadar hakeden bir film. Christopher Nolanın mükemmel yönetmenliğiyle bu harika kadronun inanılmaz filmini kaçırmayın diyorum...
film bence çok gsldi ama tam 1 batman fanı olarak batman karekteri zayıf kalmış joker ön plana çıkmıştı ama jokerde apayrı 1 gsllikteydi bu yılın en ii filmi
Bu filmi eleştirenlere inat..Ne uzun nede abartı..bu film tam bir başyapıt..aksiyonun mantıkla mantığın verilen derslerle zirve yaptığı harukulade bir yapım..Tşkler C.Nolan..
film gerçekten tam bir aksiyon ve heyecan fırtınası,ben türkçe dublajlı seansına yer bukabildim seslendirme çok kötü mutlaka orjinalinden izleyin. 10 üzerinden 8
Şu ana kadar ki izlediğim en iyi batman filmiydi tartışmasız 10 puan izlediğinizde bana hak vericeksiniz. Aksiyon bir an olsun kesilmiyor ve müthiş sahneler vardı. Joker tiplemesi gerçekten müthiş olmuş adam oyunculuğun zirvesinde bir performans sergiliyor.
bütün tabuları yıkan bir film,klasik batman filmlerinden klişeleri yıkan olağanüstü bir batman filmine geçiş why so serious??? bu film anlatılmaz izlenir
Hiç bir zaman bu tarz(batman,superman,spiderman vs.)filmlerden haz etmedim.Fakat bu film bir başkaydı.Joker karakterindeki Heath Ledger sayesinde inanılmaz üst sınıf bir film olmuş.Mükemmel !!
joker pek iyi bir seçim değil gibi ancak batman'e en sonunda hakettiği karizmayı kazandıran bu ekibe sonsuz teşekkürler. eminim ki bu filmde çok güzel olacak. tim burton iyi bir yönetmen ancak bu tarz filmler için değil. batman gibi ağırbaşlı bir kahraman en azından çizgifilmi kadar kaliteyi hakediyor böyle devam et kara şövalye...
Filme aşırı beklentiyle gittiğini söyleyip filmi beğenmeyen arkadaşlara "Ne bekledinizki bi Batman filminden?" diye sormak isterim, dahada önemlisi dünya çapında çok beğenilmiş ve imdb puanıyla en son 1. sırada bıraktığım (her ne kadar 1. liği haketmesede) bu film için "zaman kaybı" diyen arkadaşlarada "bi sizmi zekisiniz?" diye sormak isterim... Bir Batman filminden ben istediğim herşeyi aldım çünkü hem gerçekçi hemde orjinaline en yakın Batman olduğu için..