Kara Şövalye
4,6

nepensis
nepensis

8 Ekim 2008 tarihinde eklendi
batman begins farklı bir batman geleceğnin habercisiydi zaten..kara şovalye heath ledger için hüzünlü bir veda ama tam anlamaıyla sanatıyla hatırlanacak kadar da başarılı bir 'joker' dedirtti bize..jack nicholsan dan sonra kimin bu roü üstleneceği bilinmezlik içindeydi ama bunu mükemmel oyunculuğuyla unutturdu bizlere..filmin uzun olması biraz sıkıcı aksiyon sahneleri abartılı değil..filim müziklerine gelince son samuray filmin müzikleriyle ad yapmış hans zimmer ve altıncı his yada ı am legend filimleriniin müziklerini yapan james newton howard ile birlikte iyi iş çıkarmışlar..uzun lafın kısası izlenmesi gerek bir batman serisinin en hüzünlüsü....
candas1903
candas1903

13 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Film gerçekten halkulade batmani sevenlerin izlemesi gerektiğini düşündüğüm bir film...
h-pural
h-pural

22 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Sadece

Why So Serious ?
thejoker-7
thejoker-7

9 Nisan 2009 tarihinde eklendi
arkadaşım beğenmedin diye böle kötülemene gerek ... o eski batman filmlerini küçükken bile bunun kadar beğenmemiştim. o jack nicholson ın jokeri heath ledger ın jokerinden daha iyi değil karakter olarak bu joker çok çok iyi ve konu olarakda gayet güzel ve konu bütünlüğüde cok iyidir bence .haa illa araba istiosan bu arabada çok daha müthiş ve şekil :)
matlaklak
matlaklak

12 Eylül 2009 tarihinde eklendi
neden acaba bu kadar abartılmıs bu puan.. tamam film hem vermek istedigi mantık olarak hem görsel ve oyunculuk olarak kötü diil ama bu puan kadar da iyi degil 10/6.7
blindside
blindside

6 Şubat 2010 tarihinde eklendi
Heath Ledger gerçekten bir joker kadar heyecan verici ve bir o kadar sıradışı bir oyunculuk sergilemiş.Ama film vasatı çok fazla aşamamış.10/7
oguz0142
oguz0142

15 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
ne abartıldığı kadar inanılmaz bir film nede kötü yorumları hakedecek bir film.son yılların en ii filmlerinden biri.
2000 yılında çekilen gladyatörden beri sonra 300spartalı ile birlikte şimdilik aklıma gelen tek film.
senaryo genel anlamda çok iiyidi ama geçişlerde eksiklik war gibiydi belkide oralarda atladıkları bölümleri gizemli kılmak istemiş olabilirler.ama ne olursa olsun bunu daha ii bi şekilde yapabilirlerdi.
herşeye rağman bir gerçek var ki,o da kara şovalyenin çekilen en ii batman ve süperkahraman filmi olduğudur.artık gerçekçi batmanlar çevrilmeye başladı ve her seferinde çıta daha da yükseliyor.bu bölümde olduğu gibi,yalnız keşke joker heath ledger dan başkası olsaydı da bu kadar HArikA,İNanılmaZ...... bir performansla bizleri büyülemeseydi.çünkü bundan sonraki serilerde onu arayacağız.heath ledger in ölümüne de en büyük batman hayranlarından biri olarak çok üzüldüm.ben jack nicholson bence bu filmi izlerken kısakançlık krizi geçirmiştir:)
film hakkındaki puanlara gelince imdb de ilk sırada olmamalı.burda da şuan haketiği puana doğru iniyor(geriye 0,1 lik bir dilim kaldı)ben bu yrumu yazarken film 9,1 puandaydı.
bu filmi batman sevmeyenlere bile tavsiye ediyorum çünkü filmde tim burton serilerindeki fantastik saçmalıklardan eser yok.genellikle batman karşıtları o yüzden sevmiyorlar ama bu sefer harika bir batman filmi onları bekliyor.
bende bugün heath ledger in joker performansını son kez sinemada izlemeye gideceğim.bence bu performans jack sparrow performansının farklı bir türü...
erenolog
erenolog

3 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Fragmanı izleyince tamam dedim mükemmel bir film geliyor ayrıca heath ledger da gümbür gümbür geliyor,bu nasıl oyunculuk anlayamadım,fragmandan bile çok etkilendim, bi rol bu kadar güzel mi oynanır dedim.

Filme gittim ve beklediğim gibiydi,Christian Bale zaten yükselişte fakat Ledger için bu film gerçekten dönüm noktası olacaktı ama:(((

Oscar Heath Ledgera gitmeli,sonuna kadar hak ediyor bence.

Filmi izlemediyseniz mutlaka izleyin,Jokeri izlemek için gidin,o muhteşem oyunculuk görülmeli bence.

10/10 film için
10/10 Heath Ledger için
rezo1903
rezo1903

25 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
heat lager jokeri ancak böyle oynar mükemmel oynamış adam resmen şhow yapmış döktürmüş gerçekten muhteşemdei. keşke ölmeseydi
surf35
surf35

29 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
aslında sanki beklediğim gibi çıkmadı diye düşünüyorum belkide yanılıyorum.onun için filmin dvidisini alıp bidaha seyretmem gerekiyor.joker bence filmin en iyisi olmuş.
kahve934
kahve934

31 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Filmde izlenmeye değer tek şeyin Heath Ledgerın Joker canlandırması olduğunu düşünüyorum. Çine açılmış psikolojik savaştan kendimizi sıyırabilsek belki tadına varabilecektik filmin ama olamadı...Rus balerinlerinin birer fahişe gibi gösterilmiş olması da gözümüzden kaçmadı tabi! Nerde Tim Burtonın karanlık fantastik dünyası nerde Nolanınki yani üf ki ne üf.6 veriyorum ama Heath Ledgera 10, keşke yitip gitmeseydi de daha nice filmlerini seyretseydik.
theleri
theleri

17 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Gerçekten ömrümde izlediğim en iyi 5 filmden birisi olarak görüyorum ve Christian Bale ile Heath Ledgerın rollerine verdiği emeği hakkıyla yerine getirdiğini, çok mükemmel bir film olduğunu dile getireyim. Hem efektlerle, hem kurguyla hem de büyük sürprizlerle, oyuncu kadrosuyla çok güzel bir film.
Alican Çiftçi
Alican Çiftçi

22 Aralık 2019 tarihinde eklendi
Christopher Nolan'ın en iyi filmlerin den biri olan ve serinin kesinlikle en iyisi olan bu filmde, hayran kalınacak derecede iyi bir husus var oda tabi ki Heath Ledger'ın harika oyunculuğu. Bu husus filmi size zaten izlettirecektir. Film de kötü karakterimiz Joker'in baş döndürücü planlarını da o kadar merak ediceksiniz ki filmi yarıda bırakamayacaksınız.
berkut-2
berkut-2

26 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Saat 23 matinesinde sadece 6 koltuk boştu...Film harika...Konu harika....Müzikler görüntü aksiyon harika...Joker muhteşem....Film 9/10 aldı benden...Sadece joker ile kapışmıyor yarasa two facein doğuşunu Tommy Lee Joneslu Batman Returnsdan kat ve kat iyi anlatmışlar...Mutlaka ama mutlaka izleyin...İzlettirin...Çok ama çok başarılı....
joker-osman-com
joker-osman-com

26 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
filme dün gittim ve tek kelimeyle mükemmel bu film izlenmeyi sonuna kadar hakediyo ve yapılan güzel ve övgü dolu eleştirileride.cristopher nolana hayranım kardeşi jonathan nolanla harika bir senaryo yazmışlar helal olsun.onun sinemasıını her zaman takip edeceğim.gelelim oyunculara bir önceki yorumumdada yazdığım gibi heath abinin olağanüstü performansı ve o yüzündeki ağır makyaja rağmen mimikleri herşeyiyle harika bir joker kesinlikle.ve ikinci olarak christian balein gerek batman gerekse wayne rollerinde çok çok iyi diğer oyuncularda öyle hepsi harika zaten, film her yönden aksiyon yönünden senaryo yönünden oyunculaklar yönünden harika christopher nolan oyuncuların ı çok çok iyi yönetiyo.gitmeyen varsa bi yolunu bulup kesin gitsin ben türkçe dublajlı izledim ama bide orjinal dilinde izlicem...çünkü filme doyamadım herkese iyi seyirler...