faruxahin
27 Eylül 2008 tarihinde eklendi
Gereksiz uzatılan bir film olmuş bence. Ama joker karakterini canlandıran Heath Ledger Süper oyunculuk sergilemiş.Açıkçası etkilendim ama bu filimden 3 tane senaryo çıkarabilirsiniz. iyi polis kötü polis. bi adamın caniye dönüşmesi. ve batman joker çekişmesi gerek yok hemde hiiç gerek yok. Batman le Joker şehri yaksın yıksın gerisine gerek yok.
Bu filmi seyredene kadar heath ledger ın ölmüş olması çokta önemli değildi benim için ama filmi seyrettikten sonra şunu anladımki dünya çok büyük bi oyuncuyu kaybetmiş.Hayatım boyunca seyrettiğim en iyi performanslardan biriydi.Sinemadayken film hiç bitmesin sürekli joker olsun istedim sahnede.Bilgisayar başında defalarca sadece jokerin sahnelerini tekrar tekrar izledim.Herkesin görüşlerine saygım var ama jack nicholson ın jokerimi heath ledger ın jokerimi tartışmasız heath ledger. Bi kötü adam bukadar mı sevdirir kendini film boyunca.Ayrıca filmde diğer batman filmlerinden çok daha farklı.Film boyunca izleyene çok şeyler anlatıyor önceki batman filmleri gibi aksiyonu ön planda tutmuyor.Eğer izlemeyen varsa çok şey kaybediyor kesinlikle ama kesinlikle izlenmesi gerekiyor.
joker i seviyorum...güzel bir kötü karakter...batmani çok kişi oynadı ama ben batman daima daki batmani daha iyi buluyorum performans açısından batman başlıyoru açıkçası beğenmemiştim.çünkü orası hayali bir şehir yani araç da daha iyi olabilirdi...kılıç kullanması şuana kadar hiçbir batman karakterinde kılıç yoktu.açıkçası eski batmani özlüyorum...gold max de veriyor devamlı izliyorum...bence onlar daha iyi...yinede emeklerine saygılıyız...
İzlediğim en iyi Batman filmi diyeblirim,hatta açık arayla en iyi.Heath ledger ın performansı ise büyüleyiciydi bence herkesin görmesi gereken bir film.10/9
film gerçekten çok iyiydi bu arada bi arkadaş filmin sonunsa amerikan halkını övüyo demiş arkadaşım sen o kısmı pek iyi idrak edememişsin orada tartışılan konu herkes kötü müdür ve ye herkes kötülük yapabilirmi çoğu arkadaşımızında bahsettiği gibi joker bunu kanıtlamaya çalışıo ve bir bakıma harvey denti kötü biri haline getirerek bunu başarmış olyuo yani orda herhangi bir amerikan propagandası yok ayrıca bir arkadaş da bugüne kadar izlediği en basit batman filmi olduğunu söylüyor sanırım o henüz batman forever ve batman and robin i izlememiş tamam bende bazı arkadaşlar gibi filmi yüzyılın en iyi olarak görmüyorum ama rahatlıkla söyleyebilirimki son yılların en iyi filmlerinden biri tabii heath ledger ın filme olan katkısı yadsınamaz film puan olarak rahatlıkla 9/10 u hakediyor
ixrexe2 arkadaşım filmi anlamadan insanlara yanlış yorumlar yapma öncelikle polis jokerin peşinde batmanin değil, sadece batmanin maskesini çıkartmak istiyorlar, batmanle polis film boyunca iş birliği halinde zaten... joker desen ölmedi çünkü batman özelliği gereği adam öldürmez... süper bi film puanı tartışılır ama kalitesi ve izlenilebilirliği tartışılmaz...
Arkadaşa kesinlikle katışıyorum bu filmi kesinlikle çok abarttılar.Filmde bir tek joker fena değildi diğer oyuncular gerçekten vasattı.Eğer amerika da bu kadar abartılmasa bu film burdaki yorumlarda inanın pek iç açıcı olmazdı.
Bence aldığı puan çok abartı olmuş.Bu filmden kat kat güzel olupta bu puanı alamayan nice film var.Jokerin rolünü bende çok beğendim.Batman filmde varla yok arası bişey.Orta dereceli bir aksiyon filmi 7/10
bu filme dün puan verdim ve verdigim puan 1 di.cnkü bu film dün daha sinemalara girmemiş olmasına ragmen puan veren herkes sanki izlemişcesine cok ii filmiş imdb de 1numaraymıs 9puan veriorum 10puan veriorum die konusolardı bilinçsizce.ve bende buyüzden 1puan vermiştim.ama biraz önce bu filmi izledim simdiki puanım filmi izlemiş aklı basında olan biri gibi 9dur.dün 1 puan verdigmede pişmanlık duymuorum.Heath Ledger muhtesem bir performans sergilemiş.filmi resmen tek basına almıs götürmüş.kesinlikle izlenmeli
ben bugün gittim...şunu sölemeliyimki batman beginsten sonra en iyisi ve de en iyi batman filmi...oyunculuklar ve senaryo çok iyi..heath ledger joker rolünde harikalar yaratmışşş...konusu ve görselliğiyle büyüleyici bir batman filmi...gerçeksi ve de görüntüleriyle çok iyi...bravo yönetmene!!!
Bende Yüzlerce film izlemiş bir kurt olarak filmi izlemeye koşarak gittim ve film bittiğinde sadece şunu söyledim "Vay Be! Bu kadar Olur İşte Herşeyiyle En İyi Bu kadar ..