Kara Şövalye
4,6

eraysinema
eraysinema

filmi 26 temmuz cumartesi izledim ve muhteşem
buldum.keşke heath ledger ölmeseydide kendisi
ne gelecek güzel ve hoş sözleri duyabilseydi.
joker rölüyle hakkaten en iyi yardımcı erkek
oyuncu ödülünü haketmiş.filme gelince muhteşem
hele christian bale performasını es geçemeyiz
nede olsa o kara şovalye diğilmi.baştan sona süper bir macera.NOT:13 yaşından küçükler kesinlikle izlemesin
hak-online
hak-online

25 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Film vizyona girmeden aylar önce çok güzel olacacağını sezmiştim ki ilk kez fragmanı izlediğimde bunu gösterdi. açıkcası Filmi izlemeye sadece Heath Ledger i görmek için gittim ve umduğumdan daha iyisini buldum,gerek Heath Ledger in Jokeri ölümsüzleştirmesini gerek filmin muhteşemliğini gördüm.tür ayrımı yapmaksızın 2000lerin 3. harikası.
cigdem-alptuzun
cigdem-alptuzun

26 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
film için söyleyecek söz bulamıyorum.uzun süre box office te ilk 3ü zorlayacak.özellikle tır sahnesi mükemmel sakın kaçırmayın ve lütfen sinemada izleyin.heath ledger zaten iyi bir oyuncuydu bu filmle oscarlık olmuş keşke ölmeseydi. 10/10
balthazar-2
balthazar-2

10 Mart 2009 tarihinde eklendi
Bu fimin neresi sıkıcı ve gereğinden fazla abartı.Yazık.Piyasada boş film doluyken bu filme böyle yorumlar.
ensaribya
ensaribya

26 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
müthiş bir aksiyon...hiç sıkılmayacağınız,çok iyi bir yapıt..zaten nolan ve bale ikilisi varken söze gerek yok bence...izlemediyseniz izleyin ve hemen sinemada 2. batman filmini izleyin..uzun süre etkisinde bırakacaktır..iyi seyirler...9/10
Ayse K
Ayse K

13 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Öncelikle bu filme süperkahraman filmi olarak kimsenin gitmemesini tavsiye ediyorum. Herşey çok gerçekçiydi. Harikaydı. Filmin iki yarısında kaç kere vay canına dediğimi hatırlamıyorum. Saçmasapan tim burton batmanlarına hiç benzemiyordu. Christian Bale rolünün hakkını vermiş. Batman kılığında çıkardığı sesler çok ürkütücüydü. Heath ledgere söyleyebileceğim hiçbir şey yok adam döktürmüş resmen, rolünü yaşamış. Ölümü beyazperde için çok büyük bir kayıp bence. Devam filmlerinde jokeri kimin oynayacağını merak ediyorum ama hiçkimsenin Heath Ledgerin yeteneğine erişemeyeceğini düşünüyorum.
carinos
carinos

6 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Mükemmel hele Imax sistemi olan bir sinemada izleyebilirseniz,böyle bir keyif az bulunur.Eğer bütün filmleri bu formatta çekerlerse aksiyon izlemek büyük bir zevk olacak.Gelecekte sinemalar kesinlikle daha fazla insanı çekecek.İyi seyirler.
mangali
mangali

29 Mart 2009 tarihinde eklendi
En iyi Batman serisi filmi.Hele Heath Ledger joker karakterini canlandırmasıyla aldığı oscar ödülünü hakkettiği kesin.Bence filmin kesinlikle izlenmesi lazım 10/10 bir film
Arda Doğan
Arda Doğan

28 Mart 2020 tarihinde eklendi
kusursuz bir film senaryo harika unutsamda tekrar izlesem
keremer
keremer

13 Nisan 2007 tarihinde eklendi
Hiç bitmicek gibi değil mi?:)))Kaç batman filmi daha çekilir acaba:Pbekleyelim görelim;)
harryasin
harryasin

18 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
muhteşem olagan üstü tüglerim dikendiken oldu bazı sahnelerde heath ledger muthiş oyuncu ya
keşke harvy bu filmde yani iki yüz olarak sonlarda görüyoruz 3. filme bırakılsaydı biraz sıkışma olmuş ama olsun böylede mukemmel spider 3 ün başına gelen tepişme batmanda olmamış senaryo oyunculuk görsellik müzik ses herşey 10 numara 10/10
daha ne deyim ben ;)
FreshFasulye
FreshFasulye

4 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
bugune kadarki tüm batman filmlerini izledim fakat hep aynı duygu oluyordu batmanı sevmiyorum...Bu filmdede eminim cogu kişiye oldu batman cok sönük bir karekter ama Joker dedin mi orda dur derim.Boyle bir karekter olamaz zekasına hayranım..Gördügüm en iyi oyunculuklardan biri en sevidigim karekter buda filme 10 puan vermeye yetiyor ve artıyor
abdulkerimeser
abdulkerimeser

4 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Eğer bu filmi izlemeden ölürsem gözlerim açık giderim!Yılın bombası olacağı kesin.Heaht Ledger’ın Joker’i Nicholson’ın Joker’ini ezecektir.Bence tüm zamanların en iyi batman filmi bu olacak.
BeckhaM-2
BeckhaM-2

9 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Aşağıdaki arkadaşa aynen katıLıyorum şu ana kadar yapıLmış en iyi Batman fiLmi.Ayrıca fiLimde daha önceki ufak ayrıntıLara özen gösteriLmiş örnek oLarak Bruce Waynein sesi iLe Batmanin sesi aynı değiL vs.vs.Konu çok iyi uyarLanmış iLk yarım saatten sonra fiLme öLe bağLanıyorsunuzki kaLan 2saate yakın süre su gibi akıyor.Joker ve 2 yüz gerçekten çok iyi uymuş fakat 2 yüzü çok çabuk öLdürdüLer.Jokeri devam fiLmLerinde oynatmayı düşünüyorLardı fakat böyLe bişi maaLesef oLamadı.Uzun Lafın kısası izLemeyenLere şiddetLe öneririm.
Barlas Omay
Barlas Omay

24 Kasım 2008 tarihinde eklendi
bu film sadece jokerin filmi değil.batman in ve joker in filmi.batman olmadan joker in ne anlamı kaldı?