cimbomluali
17 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Bu filmi izlemek için biraz yürek lazım filmin yarısında salon boşaldı iğrenç ötesi sahneler var bide 3d olunca önünde oluyormuş gibi oluyor insanı dahada etkiliyor gece kabus görmek isteyen varsa bu filmi tavsiye ederim
İşkenceler sizi mahvetmezse iyidir.Çok kasılıyorsunuz filmde inanın, 3D illüzyonuna takılmayın derim.Çok daha derinden etkileyecek(!) sahneler barındırıyor.
Filme 2 gün önce gittim..açıkcası filme gitmeden önce film hakkında pek bir fikrim yoktu..3D olduğunu bile filme girmeden önce öğrendim..Korku ve gerilim filmleri sever biri olarak 3D korku filmi izlemenin keyifli olacağını düşenerek filme girdik.. Fakat cidden arkadaşlarında dediği gibi film pek 3 boyutlu olmamış..Film 3 boyutlu olmadığı gibi 3 boyutlu filmelere has özel sahnelerde yoktu.. Film olarakta vasat bir film olmuş..6/10