Filmin hayattan kesitler sunması iyi,hoşta yaşanılan hayatlar hoştu diyemeyeceğim.. okan bayülgen iyi bir oyunculuk sergilemiş,müjde ar zaten her ne kadar sevmediğim bir oyuncu olsa da bir türk sinema oyuncusu..
Film, Metin Kaçanın romanından sinemaya uyarlanmış. Filmin gerçek hayatla örtüşmesi, gerçek hayattan kesitler sunması takdir edilecek bir olay. Ancak filmde konu edinilen toplumu ve o toplumun yaşantısını onaylamıyorum, beğenmiyorum, eleştiriyorum.Mustafa Altıokların Tarantinodan ve onun filmi Ucuz Romandan etkilendiğini görüyoruz.Ancak ne Tarantinonun fimleri ne de bu tür filmlerden hoşlanmıyorum, beğenmiyorum.Kan, şiddet, acı, işkence sahneleri, ağızda eksik olmayan sigara, içki, uyuşturucu, kadın, küfür v.b unsurlar tüm filmleri itici hale getiriyor. Bu anlamda Tarantino filmleri, Testere serisi gibi filmlerden nefret ediyorum ...
11 yasında sinemada izlemistim bu filmi çocukluğumun filmidir. Müzikleri oyuncuları konusuyla müthiş bir film. Mustafa Uğurluya ayrı bir parantez açmak gerekir. Bu adam oynamıyor bence resmen yaşıyor
12 yaşımda sinemada ailecek izlemeye karar verdiğimiz ve ilk planında annemin gözlerimi kapattığı film hehehe başarılı bulduğum bir film- di ta ki metin kaçanın romanını okuyunca ağzımda buruk bir tat kalana kadar.
Vallaha arkadaşlar film güzel sıkılmadan izleyebiliyosunuz.Oyunculuklarda çok başarılı fakat filmde nasıl desem filmlik eksik. Sanki film değilde mahalleye biri kamera koymuş mahallenin halini öylece çekmiş gibi.Bence bir film bu kadar serbest olmamalı filmi film yapan unsurlar mutlaka filmde yer almalı.Neyse fazla konuşmiyim Ağır Roman sıkılmadan izleyebileceğiniz Film gibi bir şey...
Ben bu filmi beğenmedim.Türk sinemasının usta oyuncuları filme ağırlıklarını koymuşlar,oyunculuklarını konuşturmuşlar.Okan Bayülgen’e de diyecek söz yok fakat filmin kurgusunu çok zayıf ve garip buldum vasat bir film.
hala dinlemekten zevk alıyorum.. Dinlemekten diyorum çünkü heranı ayrı bir nota bu filmin... Her sahne ayrı bir şarkı. Altıokların en iyi yapımıdır. Kanımca :)