savrulurken raconun kırmızı pelerini o garip öfkeye zamanki sana hasta oldu incelikli haytasın nüksederken raksını mahallenin maşallahı eyvallahı güzellik be oğlum şimdilik ölümüne kadar hayattasın . . . derim gecerim 10/10
dönemin koşullarına göre inanılmaz cüretkar.oyuncular başarılı.ve sanırım filmin bu kadar güzel olması yada bu kadar beğenilmesi yakılarımızda biryerlerde aşağılarda gerçekten bunların yaşanıyor olduğunu bilmek,konusunu gerçeklerden alıyor olması olabilir.kesinlikle izlediğim en iyi filmlerden.
Türkiye'de en baba bir film hangisidir? diye soracak olursanız,hiç kuşku yok ki bunun cevabı Ağır Roman'dır.Tek kelimeyle muhteşem bir başyapıt.Türk sinemasının kilometre taşlarından biri olan bu film gibi bir film çekilir mi diye düşünüyorum da böyle bir filmin üstüne geçecek bir filmi bulamıyor ve düşünemiyorum.Muhteşem bir film.En iyi türk oyuncularının belki de bir daha bir araya gelemeyeceği bir şaheser.Teşekkürler Mustafa Altıoklar,Teşekkürler Okan Bayülgen ve yine Teşekkürler Mustafa Uğurlu.10/10
film çok güzel ya özellikle sado okanda güzel yapmış rolünü ama sesi çocuk gibi çıkıyor aynı dublaj kullansaymışlar çok güzel olcakmış film bende 10/10...
Mustafa Altıoklar ın meslek hayatın da uzun atlama yaptığı filmlerinden biri. Sinemanın ne olduğunu anlamaya başladığım döneme rastlayan, Türk sinemasının kurgu ve senoryo olarakda hala en iyi filmlerinden biri olduğunu düşündüğüm ve izlemekden bıkmadığım bir film.