atilla dorsay(eleştirmen) filmin çok kötü olduunu çünkü harry potter ve melez prens i seriyi bastan beri takip edenlerin anlayacağı tarzda çekildiğini karakterlerin tanıtılmadığını falan söylemiş zaten insan bi tane filmini izleyince bağımlısı oluyo hepsini izlemek istiyo direk olarak eğer bilmiyosada qitmesin akıl edemiyo mu zaten filmin seri halinde çekildiğini tüm dünya biliyo sırf filmi kötülemek için bazıları neler yapacağını şaşırdı harry potter ı çekemeyenler anten taksınn =p =D
her karesi müthiş görsel efekt ve macera.hüzün aşk ve gerilim bir arada.soluksuz izlenecek bir film.tavsiye ederim ama serisi izlemeyen boşa gitmesin çünkü hiç birşey anlamaz
berbattı uyarlama değil zaten kıtabın yazarıda aynı sekılde hıc alaksı olmadıgını belırtmıs hıc aksıyon yoktu elestırmenlerden zaten beyenı kazanamamıs tabı zevk meselesi izlediğim en kötü hp filmiyidi.
arkadaşlar filme gidebilirsiniz fakat ben gittim we tatmin olmadım filme hep bir şey olacakmış hawası werılmış fakat hiç bir şey olmadan bir sonuca baglanmadan film bitior alışık oldugumuz potter fılmlerınden deil
arkadaşlar herkesin fikrine saygım var . ama bu film belki diğer harry potter filmlerinden geride kalmış olabilir . fakat yinede çok güzel bir filmdi belki fazla fantastik yoktu ama sonuçta bir harry potter film i olması beni etkiliyor. filmi cuma günü izledim . bu hafta mutlaka bir daha gidicem. filmi suçlamamak lazım sonuç olarak kitap bile serinin en kötüsüydü. 2010un kasımını heyecanla bekliyorum . önce son bölümün 1. kısmı ardında mayısta 2. kısmı.