Harry Potter ve Melez Prens
3,8

rtyr
rtyr

16 Aralık 2009 tarihinde eklendi
Kitaba göre çok berbat bir senaryo olmuş.Film kopuk kopuk ilerliyor bazen sanki filmin fragmanını izliyor hissine kapıldım.Mağara sahnesi beklediğim gibiydi ama film daha iyi senaryolaştırılabilirdi.Bence serinin en iyi filmi hala daha Sırlar Odası çünkü kitabı okumayan biri bile konuyu anlayabiliyordu.Umarım 7. film daha iyi olur.2 parça halinde yapılacakmış.Belki olay kurgusu daha iyi yapılabilir.
hkn-ertugrul
hkn-ertugrul

15 Aralık 2009 tarihinde eklendi
kitabı okumadanmı yorum yazılıyor anlamadım.ne bekliyorsunuz yani koskoca kitabı aynı sürükleyicilikte filme aktarılmasınımı..film 7.kitabın hazırlanışı zaten içinde çok olay yok voldemortun geçmişiyle alakalı bir film tamamen.kitaptaki her ince ayrıntıyı filme aktaramazlar.kitabı bence serinin en güzel kitaplarındandı ateş kadehiyle beraber ve inanılmaz sürükleyiciydi.benim hiçbir zaman filmlerden kitap kadar muhteşem olmaları gibi bir beklentim yok bu çok yanlış.seri ilerledikçede ciddileşiyor haliyle böyle olması gayet normal ben çok beğendim.kitaplada alakasız değil abartmaya gerek yok ve yapacağımız en son şey ne kadar beğenmesekte bir film hakkında hakarete varacak sözler söylemek yönetmenine oyuncularına senaristine saygısızlık yapmaktır.bu yorumlarında yayınlanmaması dileğiyle.
allowing
allowing

5 Aralık 2009 tarihinde eklendi
ben harry potter filmlerinden umudu kestim artık çünkü kitapla alakasız bazı olaylar gerçekleşiyor ve kitaptan alınan tadı filmden alma ihtimali yok .Bir kaç sahne haricinde pek güzel değildi tabi bende çok fazla şey bekliyo olabilirim ama kitaplarına diyecek yok
sinema
1 ziyaretçi
30 Kasım 2009 tarihinde eklendi
Film mükemmeldi!

Evet, haklısınız biraz dizi tadında olmuş. Film asıl son yarım saatinine doğru oynamaya başlıyor.

Görsel bakımdan çok zengin. Lavabo ve mağara sahnelerine bayıldım!

Her geçen Harry Potter filminde başroller daha da büyüyüp olgunlaşıyor. Bu sayede filmin ciddiyeti daha da artıyor!
aytac-001
aytac-001

18 Haziran 2013 tarihinde eklendi
ilk 2 seri filmin yükselişiydi 3 ve 4 te tavan yaptı 5 ve 6da düşüyor hiç bişi anlamadım melez prens... bikitapta yazıo melez prense ait birde sonra melez prens benim diyor başka yok aşk sahneleri de kötü gibiydi yani bilmiyorum en kötüsü bu ...Harry Potter ve Ölüm Yadigârları umarım bu son filmi görkemli yaparlarda seriye yakışır
tropter
tropter

28 Kasım 2009 tarihinde eklendi
Hayri Pıtır serisi çocukların desteğiyle ilgi gören bir seridir.Dünya çapında kitabının ve filminin büyük paralar kazandırmasınında sebebi çocuklar ve pazarlama stratejisidir.Serinin sonunda büyük bir yılan olan bölümü aklımda kalmış.En iyiside zaten oydu.Diğerlerini hatırlamadığım gibi bu serinin o kadar da abartılmaması gerektiğini düşünenlerdenim.Artık çocuklarda büyümüş o roller kocaman çocuklarada yakışmıyor artık.Bir sinemasever olarak Harry ve arkadaşlarının gençlik filmlerinde oynamaları gerektiğini düşünüyorum.Para uğruna seriyi gereksiz yere uzatmak isteyen yapımcılar var tabii.Onlarda kendilerine göre haklılar.Bence biran önce tadında bırakılıp sonlandırılması gereken bir seri olduğunu düşünenlerdenim.Yüzüklerin Efendisi gibi yerinde ve tadında sonlandırılmalı artık.Tadı biraz kaçsada
sufi-2
sufi-2

26 Kasım 2009 tarihinde eklendi
açıkcası şunu söyleyebilirim serinin en sıkıcı ve kötü filmi hayal kırıklığına uğradım, umarım son filimde bunların hepsini telafi ederler(bunlar kendi düşüncelerim)bilmiyorum sizler ne düşünürüsünüz...
VcdSamimiyeti
VcdSamimiyeti

22 Kasım 2009 tarihinde eklendi
Bazı sahneler gerçekten iyi,filmin akıcılığına gelince;ana olayları es geçip,karakterlerin iç dünyalarına yer veriliyor,bize biraz daha büyüdükleri gösteriliyor,ki zaten kitapta da böyle...Ancak asıl ana olaylar arka planda kalıyor,gerilim açışından gereken atmosfer sağlanıyor ama yeterli değil,dumbledore gibi kitap ve film için önemli birinin ölmesi bu kadar olağan bir durum gibi anlatılamazdı...Yinede kötü bir harry potter filmi değil bence,5.film ile aynı zevki verdi bana.
beratozguner
beratozguner

24 Ekim 2009 tarihinde eklendi
Harry potterın bütün filmlerini izlemiş ve bütün kitaplarını okumuş biri olarak filmi vasat buldum..Kitap okuyan biri için tamamen hayal kırıklığı 2saat olduğunu görünce herşeyin ele alındığı hissine kapılıyor insan ama tamamen kötü düzenlenmiş bir olay örgüsü üstün körü diyebiliceğimiz tarzda çekilmiş bir film.Gerçekten hayalkırıklığı oldu keşke filmi izlemeseydim kitapla yetinseydim..Artık merakla son filmini bekliyorum..
wavinflag
wavinflag

21 Ekim 2009 tarihinde eklendi
harry potter serisinin hangi filmi cok güzel ki sanki? sadece ateş kadehi seyretmeye değer.
Doğukan K.
Doğukan K.

21 Eylül 2009 tarihinde eklendi
aslında herkes haklı evet serinin en sıkıcı ve duragan filmiydi yorum yapan bazı arkadaşlarada hak veriyorum 1.si her filmde yönetmenlerin değişmesi farklı bakış açıları bi noktaya bağlayamıyor. örneğin;zümrüduanka yoldaşlıgında dobyden hiç söz edilmemiş ama çekilecek olan son filmde yani ölüm yadigarlarında doby nın önemli sahneleri var ve kitabi okumayan kişiler dobynın ne için savaştıgını anlayamayacaklar.2.si bu film diger arkadaşında dediği gibi bi geçiş filmi son kitaba bu şekilde duragan bağlanmış final filmini okurken kafamda çok sağlam canlandırdım inş seriye yakışan bir filmle karşımıza çıkarlar
sonny-89
sonny-89

13 Eylül 2009 tarihinde eklendi
seride sürekli yönetmen değişimi seriyi mahvetti,bir film çocuk filmi gibi olurken ertesi film karanlık bir film oluyor fakat ondan sonraki film yine çocuk filmi gibi oluyor keşke sürekliliği olan bir yönetmene emanet edilse,örneğin Spiderman de yine az buçuk Sam Raiminin sahneleri konusu vs de bilgi sahibiyiz bunda hiç öyle bir durum yok Allaha emanet izliyoruz
mkscd112
mkscd112

11 Eylül 2009 tarihinde eklendi
böyle zevklı bı kıtap bu kadar sıkıcı anlatılamazdı igrendım resmen
aayata-38
aayata-38

10 Eylül 2009 tarihinde eklendi
serinin en kötü filmiydi.
nskmourinho
nskmourinho

4 Eylül 2009 tarihinde eklendi
Zaten buraki yazarın çoğu aynı şeyi söylüyor.Puanlamadan da anlaşılacagı gibi beyazperde okuyucuları ilk iki filmi daha cok begenmiş. Kimsenin yönetmeni aforoz ettiği filan yok ama film olmamış.Mesela lotr için cogu yer (son filmde saruman ın ya da ilk filmde Old Forest bölümünün olmaması gibi)dogal olarak filmde yoktu ama pj bunu o kadar güzel dengeledi ki en sıkı kitap fanları bile(bunlardan biri de benim)keh küh dedi ama filmi bagrına bastı.David yates potter ve cevresinin psikolojisine o kadar deginmiş ki filmin aslında fantastik-macera oldugu gercegini unutmuş.