Harry Potter ve Melez Prens
3,8

Ceren S.
Ceren S.

29 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
Ya kusura bakmasınlar ama bu filme 8 puandan fazla verenlerin hepsinin 15 yaş altı ergen daniel aşıkları olduğunu düşünüyorum çünkü 'şimdi yakışıklı çocuk görücem' değil de 'şimdi harry potter serisinin devam filmini izlicem bakalım seriye yakıştı mı' mantığıyla izleyen birinin bu filmi bu kadar çok beğenme ihtimali yok.. Evet berbat değildi tabi ki ama bu seriye yakışmadı açıkçası, görsellik ve aksiyondan çok romantizm vardı.. bu kadar yoğun aşk görmek istesem romantik komediye giderdim zaten.. sadece görsel efektlerin çok iyi olması yüzünden 5 veriyorum.. İzlenebilir..
Eren Yenigün
Eren Yenigün

28 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
film müzikleri nerdeee... siz duyabildiniz mi o harry potter.ın vurucu müziklerini.. ben duyamadım.. aksiyonu görebildiniz mi.. hayır.. çeviri hatalıydı.. ölüm yiyenler hogwartsa girdi çıktı.. drama filmi gibi olmuş yada mesaj vermeye çalışır gibi.. harry-ron-hermione ve sorunları... serinin en kötü filmiydi.. öyle muhteşem bi fragmandan sonra çok büyük düş kırıklığı... anca anca yedirebiliyorum bu puanı 10/7... hp olduğu için favorim...
macleodefe
macleodefe

28 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
Bu kadar güzel bir kitaptan bu kadar berbat bir film nasıl çıkarılır gerçekten bravo... Serinin 5. kitabı "bence" 6. kitaptan daha sıkıcı ve geyik olmasına karşın filmi daha başarılıydı (özellikle sonundaki aksiyon sahneleri) bu filmde ise özellikle Hogwartsta yaşanan savaşı es geçmeleri ve ölüm yiyenlerin ellerini kollarını sallaya sallaya kaçmaları (kaçma değil filmde adeta ayrılıyorlar yürüyerek) affedilemez.. Ayrıca kitapta Harry Pottera Dumbledore tarafından sersemletme büyüsü yapılıp hareketsiz bırakılmış ve üzerine görünmezlik pelerini atılarak saklanmıştı.. Bu yüzden Harry Dumbledore tehdit altındayken hareket edememişti..Filmde ise Harry Potter adeta bir korkak gibi bekledi ve karakterine aykırı bir şekilde müdahale etmedi, e madem söz verdi neden daha sonra kovaladı Snapei..Bunlar hep kitaptan ayrı gitmenin ortaya çıkardığı çelişkiler.Olmamış Maalesef diyorum.. 10/3
krusty-krab
krusty-krab

27 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
film sıkıcı diyenlere hiç inanmamıştm.serinin hayranlarndan biriyim ama açıkcası harry potter serisinin en kötü filmiydi.hiçbirşeyi tam anlamıyla yaşatamamışlar.koskaca üç saatte gençlerin sorunlarını izledik.ben savaş beklioudm ama o da yoktu.
Mehmet Şen
Mehmet Şen

26 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
Filmi yeni izledim 5. film kadar olmasada güzeldi.Son sahneler biraz daha aksiyonla zenginleştirilse daha güzel olurdu mesela D.Ordusu ve Z. Anka Yoldaşlığı üyeleri ile Ölüm Yiyenlerin Savaşı olsaydı daha bi güzel olurdu.Ben bir öncekinden daha da karanlık bir film bekliyordum aksiyonu üstünde olan.7/10 anca verebileceğim oda kitabının hatırına :D
ankamanreturns
ankamanreturns

26 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
filmi insani yapacaz diye kitaptaki kilit olaylardan vaz geçilmiş bir filmdi ,sonu çok durgundu,film nerdeyse Ronla ilgiliydi,bir macera filmi özelliğinden çok gençlik filmi havası vardı.ergenlik çağındalar diye filmin konusu tamamen değiştirilmez ki!Ben şahsen Harry potter filmlerinin geleceğini çok iyi görmüyorum zate zümrüdüanka da iyi değildi .Nerde o Azkaban tutsakları,Ateş kadehleri... 10/5
seymaerisen
seymaerisen

26 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
diğerlerine göre bu filmde bi olay göremedim.. aksiyon azdı izletti ama çok durgundı bir amaç yoktu sadece oluyordu olaylar seriinin en vasat filmi ama çok kötü sayılmaz
ender18012
ender18012

26 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
film berbar, tamamen yönetmenin hayal gücüyle yazılmış kitapla alakası yok. bu yönetmene hesap sormak lazım yüzüklerin efendisine bakıp kitaptan filme nasıl film uyarlanacağını öğrensin.
erentos
erentos

26 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
film boyunca bir hayal kırıklığının etkisindeydim ama öyle çok da kötü bir film değildi bence. sadece benim beklentilerim yüksek olduğu için olabilir bu hayal kırıklığı. izlenebilir...
dante2304
dante2304

25 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
Serinin aksiyonu en bol ve en heyecanlı kitaplarındandı melez prens. O yüzden filmini sabırsızlıkla beklemiştim. Ama bu kadar hüsrana uğradığımı hatırlamıyorum. Bir kitaptan nerelerini çıkarırsınız da filme koymazsınız? Çok sıkıcı olmasın diye olay örgüsünü bozmadan günlük olay tadındaki diyaloglardan ve olaylardan kesersiniz değil mi. Aksiyonları bırakırsınız ki film izleyici çeksin tatmin etsin. Tabi bu aksiyon beklenen filmlerde geçerlidir. Ama yönetmen başrol oyuncusunun hasta olmasından mı nedir gitmiş kitapta ne kadar aksiyon varsa hepsini cımbızla aradan teker teker çekip çıkarmış hatta bazen olay örgüsünü bozma pahasına da olsa. Benim açımdan 2,5 saate yakın bir Harry Potter filmi ancak bu kadar hayal kırıklığı olabilirdi. Çok merak etmiyorsanız paranıza yazık etmeyin.
Ilknur K
Ilknur K

25 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
Serinin en kötü filmi diyebilirim. Aşk-meşk konuları ön planda. hiç bir akıcılık bir olay yok. sıkıcı idi.
alper-atak10
alper-atak10

25 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
Arkadaşlar bu kötü yorum yazanları dinlemeyin film gerçekten muhteşemdi bnce harika bi seri daha izledik sıkıcı deildi sürükleyici ve bence çok güzel bir seriydi 10/10
Soner Ç.
Soner Ç.

25 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
Ateş Kadehinden beri fantestik macera değil komedi filmi izliyorum gibi hissediyorum Harry Potter serisini izlerken. Zümrüdanka da bir nebze gerilim/aksyion vardı ama Melez Prens Ronun saflıklarından oluşan komik olaylardan ibaretti benim için. Bir tek onu beğendim.
orsau
orsau

24 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
serinin en kötü filmi olmuş bence. hiç bir atraksiyon yok, başarı yok...ergenlik dönemi gençlik sorunlarını irdeleyen piskoz filmlerden olmuş. ayrıca kriz yapımcıyı tet eçmiş olacak ki bu kadar sıkıcı bir film çekebilmiş.
basouekin
basouekin

24 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
en kötü harry potter serisiydi. zümrüdüankayı da beğenmemiştim ama bu cidden çok kötü olmuş. kitapla alakası yok. çok gereksiz şeylere yoğunlaşmışlar. harry potterın saçı ne hele öyle ,yaraizi bile görünmüyor. filmde doğru düzgün büyü sahnesi bile olmadı.melez prensin kitabın üzerinden de fazla önem verilmedi.