Hesabım
    Dansöz
    Dansöz
    6 Nisan 2001 Sinemada | Dram
    Oyuncular: Fikret Kuşkan, Kerem Alışık, Çolpan İlhan
    Üyeler
    1,2 123 Puanlama, 19 Eleştiri
    Puanım :
    0.5
    1
    1.5
    2
    2.5
    3
    3.5
    4
    4.5
    5
    İzlemek İstiyorum

    Özet

    Bir zamanlar A Takımı adlı televizyon programıyla ekranlarda fırtına gibi esen, herkesin "Savaş Abisi" Savaş Ay, bu defa şansını beyaz perdede deniyor. Deneyimli fotoğrafçı ve gazeteci Savaş Ay'ın yönettiği bu ilk sinema filmi, romanların kendilerine has dünyasını ve yaşam tarzını aşk, nefret ve ölümün kolkola geçtiği bir öykü içinde sunuyor. Yine televizyondan tanıdığımız şovmen Beyaz "Beyazıt Öztürk"ün yanı sıra oyuncu kadrosunda, Çolpan İlhan gibi kıdemli bir isim ve Türk sinemasının son dönem en önemli oyuncularından Fikret Kuşkan rol alıyor. Yönetmen Savaş Ay da oyuncu olarak kadroya eşlik ediyor. Filmin öyküsündair yapımcının söylediklerine kulak verelim: 'Çok ünlü bir dansöz var. İsmi Cobra. Kim izliyorsa inanılmaz etkileniyor. Bir gün sevdiği adam tarafından vuruluyor ve kötürüm kalıyor...'

    Filmin afişi, geçtiğimiz yıllarda yitirdiğimiz büyük karikatürist Turhan Selçuk imzasıyla dikkat çekiyor...

    Öneriler

    Oyuncular

    İzleyici eleştirisi: sevdiler

    En iyi ve en faydalı yorumlar
    haylan-18
    haylan-18

    Takipçi 146 değerlendirmeler Takip Et!

    5,0
    23 Aralık 2006 tarihinde eklendi
    çok iyi olmasa da yine de idare eder.özellikle vizyona girdiği zamanlarda ses getiren filmdir dansöz.ben bu filmi herkesin bir izlemesini tavsiye ediyorum.ama çok birşey bekleyipte izlemeyin sonra hayal kırıklığına uğrarsınız.
    Tayfun O
    Tayfun O

    Takipçi 29 değerlendirmeler Takip Et!

    4,0
    3 Mayıs 2001 tarihinde eklendi
    tamerking, beni de ilk yazınla önce şoka uğrattın aslında..erdals''a bi yerde hak vermek lazım..dansöz filminden nefret ettiğini belirtmene rağmen, bazı yerlerde tuzaklara düşüyosun ve sanki gerçekten savaş ay günah keçisi ilan edilmiş te, sen onu koruyomuşsun gibi bi hava doğuyor...ama yine de dansöz denen ucube şey için burda forum bile açılmasını hazmedemiyorum!!saygılar!!
    gokhan-lynch
    gokhan-lynch

    Takipçi 70 değerlendirmeler Takip Et!

    4,0
    2 Mayıs 2001 tarihinde eklendi
    ilk önce tüm sinema severlere selamlar.. şu aşagıda yazılı olanlara çok şaşırdım.gerçekten saçmalanmış.sayın adını bilmediğim şahıs demişsiniz ki;ülkemiz için savaş ay''ın bişeyler yaptığı düşüncesini savunmuşsunuz fakat çok yanılmışsınız ve bu yanılgı bana kalırsa gözlerinizin bazı şeyleri hala görememesidir.neden diye soracak olur isen!cevabı buradadır...savaş ay''ın yaptığı bu film tek ...
    Devamını oku
    avci-1142
    avci-1142

    3 değerlendirmeler Takip Et!

    4,0
    20 Ocak 2007 tarihinde eklendi
    en iyi türk erotik film bence:)) yaa gerçekten çok gereksiz bir film. savaş fantezilerini yansıtmış perdeye herhalde. neyse izlemeyin yaa.

    Fotoğraflar

    Teknik bilgiler

    Ülke Türkiye
    Dağıtımcı -
    Yapım yılı 2001
    Metraj uzun metrajlı film
    İlginç Detaylar -
    Bütçe -
    Dil -
    Görüntü formatı -
    Renk -
    Ses formatı -
    Yapım formatı -
    Viza numarası -

    Bu Filmi Beğendiysen, Şunlara da Göz At:

    Bu filmi sevdiyseniz, şunlar da ilginizi çekebilir: : Yılın en iyi filmleri 2001, En iyi film: Dram, {Genre} türündeki en iyi filmler : 2001.

    Yorumlar

    Back to Top