hoş zaman geçirmek ve keyif almak isteyenlerin gitmesi gereken bir film. illa görülmesi gereken değil ama izlesem fena olmaz dedirticek türden..konu güzel işlenmiş oyuncular iyi oynamış özellikle abigail.. güne güzel başlamak, geçirmek, ya da bitirmek için gidilmesi gereken bir yapıt.
öylesine gittiğim bu filmi çok beğendim herşeyiyle izlenmesi gereken bir film hatta romantik komedi sevmeyenlerin bile izlemesini tavsiye ederim sonunu kesinlikle merak içinde bekliyorsunuz..
Romantik komedi turune cok iyi bir ornek.. herkese tavsiye ederim.. Oyuncuların performansı super. Ozellikle mayanın ve Isla Fisherin performansına bayıldım... 9/10
Büyük olasılıkla, aşırı beklentilerle gideceğiniz bir film değil nasıl olsa. Bana kalırsa yapacak hiç bir işiniz yok ve sinemaya gitmek istiyorsanız, izleyebileceğiniz hatta yer yer keyif de alabileceğiniz bir film. Amerikan aile ve sevgililik ilişkileri hakkında fikirler veren, çerez tadında bir film. Öyleki İzledikten sonra gidip gitmediğinizi bile ayrımsamıyorsunuz. Sinema için değil ama evde DVD için hoş bir film olabilir.
Kesinlikle mükemmel bir film, Sürükleyici bir senaryo ile aşk ve komedinin bir arada oldugu izlenmesi gereken çok guzel bır yapıt izlemeyen herkeze tavsiye ederim.