Kesinlikle, Belki

çok güsel çok eğlenceli.
zenneb
zenneb

20 Nisan 2008 tarihinde eklendi
hoş zaman geçirmek ve keyif almak isteyenlerin gitmesi gereken bir film. illa görülmesi gereken değil ama izlesem fena olmaz dedirticek türden..konu güzel işlenmiş oyuncular iyi oynamış özellikle abigail.. güne güzel başlamak, geçirmek, ya da bitirmek için gidilmesi gereken bir yapıt.
yildirimakinn
yildirimakinn

4 Aralık 2008 tarihinde eklendi
filmi izleyenler pişman olmayacaktır ama 10 üzerinden 8 bana göre fazla.ben en fazla 7 puan veririm.
Serkar Avsar
Serkar Avsar

20 Nisan 2012 tarihinde eklendi
hayatımda izlediğim en iyi romantik-komedi bence kesin izleyin
Mustafa A
Mustafa A

16 Haziran 2019 tarihinde eklendi
Çok güzel sürükleyici oyuncuların performans i iyi izlediğiniz takdirde memnun olursunuz iyi zaman geçirirsiniz
yetisenesra
yetisenesra

8 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
öylesine gittiğim bu filmi çok beğendim herşeyiyle izlenmesi gereken bir film hatta romantik komedi sevmeyenlerin bile izlemesini tavsiye ederim sonunu kesinlikle merak içinde bekliyorsunuz..
ikiz-37
ikiz-37

29 Haziran 2008 tarihinde eklendi
Romantik komedi turune cok iyi bir ornek.. herkese tavsiye ederim..
Oyuncuların performansı super. Ozellikle mayanın ve Isla Fisherin performansına bayıldım... 9/10
aydin25-4
aydin25-4

16 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Romantik film sevenler için kesinlikle kaçırılmaması gereken bir film.. Puanı niye bu kadar düşük anlamadım bence 10 üzerinden 10
onur-sah
onur-sah

20 Nisan 2008 tarihinde eklendi
Büyük olasılıkla, aşırı beklentilerle gideceğiniz bir film değil nasıl olsa. Bana kalırsa yapacak hiç bir işiniz yok ve sinemaya gitmek istiyorsanız, izleyebileceğiniz hatta yer yer keyif de alabileceğiniz bir film. Amerikan aile ve sevgililik ilişkileri hakkında fikirler veren, çerez tadında bir film. Öyleki İzledikten sonra gidip gitmediğinizi bile ayrımsamıyorsunuz. Sinema için değil ama evde DVD için hoş bir film olabilir.
brscnydn16
brscnydn16

25 Ocak 2010 tarihinde eklendi
güzel bi film ama abartılacak bi yanı yok.
Doukahn
Doukahn

5 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
Kesinlikle mükemmel bir film, Sürükleyici bir senaryo ile aşk ve komedinin bir arada oldugu izlenmesi gereken çok guzel bır yapıt izlemeyen herkeze tavsiye ederim.
ozgun93
ozgun93

16 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Bence güzel bir filmdi.Boş zamanlarınızda izleye bileceğiniz tarzdan filmlerden birisi
grancharus
grancharus

18 Kasım 2009 tarihinde eklendi
ömründen öte sevmenın ne olduğunu bilenlerin izlemesi gerektiği bir film.