Kesinlikle, Belki
4,1

aydin25-4
aydin25-4

16 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Romantik film sevenler için kesinlikle kaçırılmaması gereken bir film.. Puanı niye bu kadar düşük anlamadım bence 10 üzerinden 10
hilkayist
hilkayist

15 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
farklı ve dikkat çekici bir senaryo
küçük kıza "Aşk Tarifi" filminde bayılmıştım
bu filmde de iyi bir performans göstermiş..
Romantik Komedi sevenlere iyi gider.. ;)

iyi seyirler../8
meekcan
meekcan

6 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
çok güzell...film insanı içine çekiyor.eğer romantik film seviyorsanız kaçırmayın derim...
Chev
Chev

29 Haziran 2008 tarihinde eklendi
Film sizi resmen içine çekiyor ve zamanın nasıl geçtiğini anlayamıyorsunuz.Beklentilerinizi kesinlikle karşılayacaktır,güzel vakit geçireceğinizden eminim. 10/9
ikiz-37
ikiz-37

29 Haziran 2008 tarihinde eklendi
Romantik komedi turune cok iyi bir ornek.. herkese tavsiye ederim..
Oyuncuların performansı super. Ozellikle mayanın ve Isla Fisherin performansına bayıldım... 9/10
emrest41
emrest41

25 Nisan 2008 tarihinde eklendi
romantik komedi sevenler mutlaka izlesin,filmin felsefesi güzel aslında.kurgu,senaryo,alışılmadık son gayet güzel.ama yoğun bir film değil (duygu açısından)
zenneb
zenneb

20 Nisan 2008 tarihinde eklendi
hoş zaman geçirmek ve keyif almak isteyenlerin gitmesi gereken bir film. illa görülmesi gereken değil ama izlesem fena olmaz dedirticek türden..konu güzel işlenmiş oyuncular iyi oynamış özellikle abigail.. güne güzel başlamak, geçirmek, ya da bitirmek için gidilmesi gereken bir yapıt.