farklı ve dikkat çekici bir senaryo küçük kıza "Aşk Tarifi" filminde bayılmıştım bu filmde de iyi bir performans göstermiş.. Romantik Komedi sevenlere iyi gider.. ;)
Film sizi resmen içine çekiyor ve zamanın nasıl geçtiğini anlayamıyorsunuz.Beklentilerinizi kesinlikle karşılayacaktır,güzel vakit geçireceğinizden eminim. 10/9
Romantik komedi turune cok iyi bir ornek.. herkese tavsiye ederim.. Oyuncuların performansı super. Ozellikle mayanın ve Isla Fisherin performansına bayıldım... 9/10
romantik komedi sevenler mutlaka izlesin,filmin felsefesi güzel aslında.kurgu,senaryo,alışılmadık son gayet güzel.ama yoğun bir film değil (duygu açısından)
hoş zaman geçirmek ve keyif almak isteyenlerin gitmesi gereken bir film. illa görülmesi gereken değil ama izlesem fena olmaz dedirticek türden..konu güzel işlenmiş oyuncular iyi oynamış özellikle abigail.. güne güzel başlamak, geçirmek, ya da bitirmek için gidilmesi gereken bir yapıt.