Kesinlikle, Belki
4,1

Ilknur K
Ilknur K

19 Haziran 2009 tarihinde eklendi
eh işte kimin eli kimin cebinde nin bir örneği bu film. kesinlikle sıkmayan senaryosu ancak mide bulandıran ilişkileri ile 10/6 lık film.
Demirtas
Demirtas

2 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
Klasik bir romantik komedi işte. Her ne kadar konusu biraz zorlamada olsa yinede kendini izletiyor. Boş zamanınızda izleyebilirsiniz.
volkanick
volkanick

18 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
Gayet midesiz bir kaç insanının aşk hayatını anlatan,bazı hoş esprilere rağmen komediden uzak daha da kötüsü içinde aşk olmadığı için romantizmden bahsedemeyeğimiz bir romantik-komedi.
ilsalaron
ilsalaron

20 Nisan 2008 tarihinde eklendi
Çok hoş ve çok başarıyla oynanmış bir Romantik Komedi. Özellikle küçük yıldız Abigail Breslin olağanüstü.
tizep
tizep

8 Haziran 2011 tarihinde eklendi
Hoş bir film olmuş. Ryan Reynolds rolünün hakkını fazlası ile vermiş. Film finale kadar seyirciyi tersköşe yapıyor. Sürprizli filmleri sevenler için biçilmiş kaftan.
daybyday8181
daybyday8181

17 Eylül 2009 tarihinde eklendi
Filmden umduğumu bulamadım fazla beklentiye girmeden izlemenizi tavsiye eder senoryayuda başından kestirebilirsiniz diyebilirim
adonis
adonis

12 Ağustos 2012 tarihinde eklendi
gayet güzel bir filmdi. özellikle küçük kıza bayıldım :)) 7.5/10
Selma S.
Selma S.

9 Ekim 2008 tarihinde eklendi
fazla romantik film izlemeyen iri olarak benğendim filmi çünkü dier sıradan bayağı romantik ya da romantik komedilere benzemeyen bi film konu ve işlenişi gzl oyuncularda rollerine gayet yakışmış bence filmin tek sıkıntısı kulağı tırmalayan fazla kelime var bence (bunu küfür olarak algılamayın).kısacası eğlenceli gzl bi romantik film..
oguzgoksu200580
oguzgoksu200580

22 Ocak 2009 tarihinde eklendi
ben beyazperdenini beğeni anlayışını hala anlamış değilim komedi diyor filmin hiç bir sahnesinde gülmedim ne flmler var çok iyi filmler 5-6 alıyor en kötü filmerde 8-9 alıyo ilginç gerçkten

10/6 dan fazlasını haketmeyen bir film
onur-sah
onur-sah

20 Nisan 2008 tarihinde eklendi
Büyük olasılıkla, aşırı beklentilerle gideceğiniz bir film değil nasıl olsa. Bana kalırsa yapacak hiç bir işiniz yok ve sinemaya gitmek istiyorsanız, izleyebileceğiniz hatta yer yer keyif de alabileceğiniz bir film. Amerikan aile ve sevgililik ilişkileri hakkında fikirler veren, çerez tadında bir film. Öyleki İzledikten sonra gidip gitmediğinizi bile ayrımsamıyorsunuz. Sinema için değil ama evde DVD için hoş bir film olabilir.