kuzularynsessizli-i
kuzularynsessizli-i

21 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
Tarzı farklı olabilir ama çok saçma ve kopuk bir filmdi. Karakterler iyi işlenmemiş ve çok yavan kalınmış diyebilirim...Baştan sona kötü bir film uzak durun derim...Ayrıca bu film nasıl ödül almış ve çok beğenilmiş anlamış değilim. İzlerken bu kadar daniska, bu kadar kopuk, bu kadar yetersiz bir senaryo olmaz diyip durdum...
hacalik
hacalik

30 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Aşagı yukarı tüm yorumları okudum ve öyle cevap yazıyorum. Muhtemelen burdaki en olumsuz yorum bu..

Oyunculuklara diğeceğim en ufak birşey yok hatta senaryoya bile. Ama bu kadar rezalet bir son olmaz, olamaz!!!

Yahu katilin kim olduğunu senarist ve yönetmenden başka kimse bilemeyecek mi? Birçok kişi gibi bende polislere uygun gördüm katil rolunu ama elimde olan veri sadece merdivende bulunan kolye. Oraya sorgu için getirilen sanıklardan biri girip-çıkarken düşürmüş olamaz mı?

Herkes başta yalan yanlış ifade verdi ama nihayetinde Kaya çıkıp doğruları anlattı(o da ne kadar doğru). Tunç inkar etti Firuz kabul. Birine inanmak gerek illa ki katili bulalım. Birçokları gibi bende Kaya ya inandım ama sonuç???

Velhasıl, birçok yönden güzel hatta ufacık bir belirginlikle mükemmel olabilecek bir film, senaristin egosu yüzünden felakete dönüşmüş. Güya olayın sonucunu seyircinin zeka parıltısına bıraktı ama ortada çok bilinmeyenli denklemden başka birşey kalmadı. Kimse ne diyorsun sen basbayı kızı öldüren xxx kişidir diyemez bana. O sorgu odasında olan herkes hala süphelidir benim gözümde ve aksini de ispatlayamazsınız çünkü ortada ispat yok. En iyi ihtimal polisler öldürdü birinin üstüne yıktı dersiniz -ki benim düşüncem de o- ancak sadece dersiniz...