cemol
23 Haziran 2005 tarihinde eklendi
Bir çok filmimizden farklı olduğu kesin , klasik çizgimizin dışına çıkmış bir film.Erkan Can dışında oyunculuklar çok müthiş değil.Çok iyi bir film olmamakla beraber , mutlaka izlenmesi gereken bir film
Erkan Can’ın oyunculuğuna hayran kaldım gerçekten inanılmaz oynamış keşke onu televizyondaki o malum diziyle tanımasaydım ama olsun .Erkan abi senin gibi bir oyuncu daha çok şeyler hak ediyor.
'nerde kalmıştık' film bugune kadar izledigim duşuk bütçeli en iyi Türk filmi. oyuncularla karakterlerin uyumu süper oturmus filmin atmosferi cok iyi sağlanmış
Türk sinemasının geliştiğini göstermesi açısından güzel bir örnek fakat ne kadar kişi bu gelişmeden haberdar o tartışılır. Filmden sonra Mahallenin Muhtarları'nda salak bir lazı oynayan Erkan Can'ın aslında çok iyi bir oyuncu olduğuna karar veriyorsunuz. Onun sahneleri, onun küfürleri, onun esrar çekişi gerçekten çok keyifli. Filmin müziklerini de Uğur Yücel yapmış ve gerçekten güzel yerlerde hoş müzikler devreye girince filmin insanın üzerinde etkisi artıyor. Ayrıca bu filmin birinci dakikasından son dakikasına kadar yaşanan olaylar sadece ve sadece ülkemizde yaşanabilecek olaylar olduğunu düşünüyorum. Dünyanın başka hiçbir yerinde böyle şeyler yaşanamaz. Kahvedeki porno festivalinde öksüren adam da filmde dikkat edilmesi gereken ufak bir ayrıntı, oraya cuk diye oturmuş. Son olarak Kaptan'ın filmin sonlarına doğru söylediği lafıyla olaya nokta koymak istiyorum. Kaptan tek bir cümleyle filmi açıklıyordu. ?Sizin vicdanınızı s.kiyim lan ben!? 7/10
Türk sinemasının en iyi ilk filmlerinden biri. Serdar Akar oyuncularından istediği performansları fazlasıyla alıyor, küfürler havada uçuşuyor. Küçük bütçeyle çekilmiş büyük bir film... (8/10)