Fatih C
9 Mart 2006 tarihinde eklendi
Film bir gemi ortamında dönen dolapları anlatıyor. Kaptanın, adamlarına saydırdığı küfürlü konuşmalar ve laf sokmaları dikkat çekiyor özellikle. Lalelinin fuhuş mekanlarını da konu alıyor aynı zamanda. O mekandan kız oğlan kız ! bir fahişenin kaçırılması ayrı bir trajedi. Kıza yapılan kötü muamele ve tecavüz sahneleri dokunaklı işlenmiş.
filmi izlediğimde oyuncular sanki film çekiminden habersizmiş gibi geldi bana gerçek yaşam bi filmde anca bu kadar orjinal haliyle verilir bu filmin senaryosuna kafayı takanlarada hayret ediyorum
Türk sinemasının güme gitmiş ,iyi filmlerinden.Serdar Akar iyi ve farklı bir iş çıkarmış.Erkan Can bu filmde döktürüyor.Böyle bir filmden sonra neden abuk sabuk televizyon dizilerinde oynadığını anlamıyorum.
Çok samimi bir anlatımı var. Fillikten çıkıp gerçek gibi izletiyor kendini. Bu arada karanlık istanbulun yaşam tarzı filmde çok iyi yansıtılmış. Nadir bulunabilecek bir Türk filmi olmuş...
Erkan Can’ın oyunculuğuna hayran kaldım gerçekten inanılmaz oynamış keşke onu televizyondaki o malum diziyle tanımasaydım ama olsun .Erkan abi senin gibi bir oyuncu daha çok şeyler hak ediyor.
'nerde kalmıştık' film bugune kadar izledigim duşuk bütçeli en iyi Türk filmi. oyuncularla karakterlerin uyumu süper oturmus filmin atmosferi cok iyi sağlanmış
Türk sinemasının en iyi ilk filmlerinden biri. Serdar Akar oyuncularından istediği performansları fazlasıyla alıyor, küfürler havada uçuşuyor. Küçük bütçeyle çekilmiş büyük bir film... (8/10)