throughout
26 Kasım 2010 tarihinde eklendi
Minimalist filmleri severim ama bu filmi hiç sevmedim.. çok sıkıcı ve kötü bir anlatımı var filmin.. erkan can tabiki çok başarılı ama bence filmi kurtarmaya yetmemiş.. 3/10
Bu film bu kadar yüksek puanı nasıl almış anlamak mümkün değil. Bence senaryo çok kıt. Film çok durağan geçiyor ve izleyicide heyecan yaratan en ufak bir sahne bile yok. Aklımda kalan tek şey Erkan Can'ın güzel oyunculuğu ve havada uçuşan küfürler. Büyük umutlarla izlediğim film çok kötü çıktı. 4/10
fim gayet sıradan konu yok denecek kadar az.4 adam bir kızı kaçırıyorlar.Tecavüz ediyorlar sonrada nasıl kurtulacakalrını düşünüyorlar-ama sadece düşünüyorlar bir hareket yok- bukadar:)
kusura bakmayın ama tek kelime ile rezalet,50 dk sonra ağır işleyen filmden ,sürekli tekrar eden küfürden bu filmden sıkıldım.Türkiye'yi kötüleyen filmlere ve kişilere verilen ödüllere bir örnek de bu film sanırım.Erkan ise 50 dk. dayanmama tek sebepti,ancak o bile yeterli olmadı.