türk sinemasında da çk ii filmler çekilrin kanıtıdr devam filmi lalelide bir azize de izlenmesi gerkir serdar akar vadinin yönetmeniydi de sanırım nese izle yorum geri dursun
bu kadar daha gerçekçi diyolaglar bu kadar gerçekçi oyunculuk başka hiç bi filmde olamaz herhalde zaten bir filmde erkan can oynuyorsa o film kesin izlenmeli 4 4 lük film derler ya bana göre bu film 4 5 lik bi film
Türk sinemasının güme gitmiş ,iyi filmlerinden.Serdar Akar iyi ve farklı bir iş çıkarmış.Erkan Can bu filmde döktürüyor.Böyle bir filmden sonra neden abuk sabuk televizyon dizilerinde oynadığını anlamıyorum.
takvayı izledikten sonra eve gelip 98 yapımı filmi tekrar izledim ve diyorum ki erkan can hiç bir filmde afişe bu kadar yakışmayacak. türk sinemasında gemide nin yeri hep başka kalacak..
izlediim en orijinal türk filmlerinden belki de en orijinali...kesinlikle izlenmeli.serdar akarın barda da olduğundan çok daha ii olduunu düşündüğüm,bardadan çok çok daha ii bir film.erkan canın performansı bir harika...
erkan can müthiş bir oyunculuk sergilemiş.filmin çok güzel bir havası var.insanı adeta içine çekiyor ve büyülüyor.Çok az Türk filminde görebileceğimiz kaliteye sahip olan bir film.mutlaka izlenmeli.
Türk sinemasını takip ettiğini iddia edebilececek bir izleyiciyim..
Bu filmi seneler önce izledim ve arşivimde de var. Adana Altınkoza Film Festivalinde gösterimler beleş diye milletin analı çocuklu doluştuğunu ve ilk yarıyı beklemeden tövbe tövbee diyip kaçtılarını gülerek hatırlarım hepp. Küfür hayatın içindedir ve vazgeçilmezidir sizi rahatsız etmiyorsa filmi ve diyalogları başarılı bulacaksınız.Çekim teknikleri çok eleştiriliyor ama Lalelide Bir Azize filmi ile birlikte izlendiğinde muhteşem bir deneysel çalışma çıkıyor ortaya. iki filmde de kesişen kareler ve aynı hikayenin iki farklı yüzünün anlatıldığı kaç film var ki.. Bu filmi izliycekseniz Azizeyide izleyin ikisine birlikte verin notunuzu. Kesinlikle geçer not alacak Türk sinemasının seçkin örneklerinden bence...
Erkan Can'ı izledikten sonra HAyran Kaldım. Gerçekten Muhteşem Bir Oyunculuk, Filme geLince. Oynatsınlar Mehmet ALi erbili her gereksiz filimde.. Film dedigin işte budur!!!