ocelott
5 Eylül 2007 tarihinde eklendi
film bugüne kadar gelmis butun kotu zombı fılmlerının ızlerı sılıyor ve bambaska bır konu, senaryo getırıyor.. bence film seri olarak kult olma yolunda ılerlıyor..aksıyon cok akıcı konuda harıka. oyuncular konusunda bırazda olsa sıkıntı var bence bıraz daha populer oyuncular kullanılsa harıka olurdu.. yınede dort dortluk bır fılm... ıyı seyırler... :D
izlediqimm en kötü filmlerden bir tanesi..bu nası bi filmdi yha resmen midem bulandı..sadece müziklerini beqendim o kadar..bnce wakit kaybı wasat bir film..
arkadaşlar muhteşem bir film, seyrederken ateşim çıktı.gerilim korku türünü sevenler için bu aralar yapılmış en heyecanlı filmdi. tebrik etmek lazım...
Film hiç söylenildiği kadar kötü değil ilk filmle kaşılaştırılmadan izlenecek bi senaryosu var.Bu bakımdan ilk film daha iyiydi falan geyikleri bence yersiz.Sıkılmadan izleyebileceğiniz aksiyona sahip ancak kan ve zombi filmlerinden hoşlanmayanların midesi kaldırmayabilir.
28 gün sonrayla aynı klasmanda değerlendirilebilecek düzeyde değil maalesef. amerikan ordusunun dünyayı ve insanlığı kurtarma girişimleri (!)tıpkı gerçekte olduğu gibi filmde de onu yoketmeye dönüşüyor (tabii ki). keşke onları hiç karıştırmasalardı, çünkü film de klasik hollywood filmi akışına kapılıp gitmiş ve bırakın ilki gibi iz bırakmayı, zevkle bile izlenemiyor diyebilirim.
bu filmi izleyip de beğenmeyenleri görünce burda gerçekten anladım ki zevkler tartışılmazmış.. Süper bir filmdi hiç bir gerilim korku filmini kaçırmadım hepsini izledim ve bu ilk 3'e aday bir film uzun zamandır bukadar gerilmemiştim:)
yine zombiler,yine soluksuz izlenen bir film... Zombilerin olduğu bir filmin, heyecandan yoksun olması beklenemezdi zaten. Çok ataklar, nereden çıkacakları belli değil... güzel müzik içinde heyecanla izlenen kaçış sahneleri de unutulmamış. Tabi ki mantık hataları var. O soğuk ama hiç sıkılmadan yapılan ve sonu gelmeyecek olan amerikan espirileri tabi ki var... ama bütün olarak bakıldığında, ben bir zombiseverim diyorsanız, birazcık da kan görmeliyim diyorsanız izlemelisiniz.
ilk filmi beğenipte bu film hakkında olumlu eleştiri getirenleri anlamak mümkün değil. senaryo mantık hataları ile dolu. ilk filme saygı sıfır. ilk filmdeki gerçekçilikten eser yok. Planet Terror'le kıyaslama yapılacak olursa Planet Terror kesinlikle daha aklıbaşında bir filmdi:) 10 üzerinden ilk filmin hatrından dolayı -10 veriyorum ve bu filmi ilk filmle kıyaslamanın çok komik olacağını düşünüyorum... hele ilk filmden daha iyi diyenlere ne diyeceğimi bilemiyorum