28 Hafta Sonra
3,9

intense-2
intense-2

24 Ekim 2010 tarihinde eklendi
Bu 'filmcik' i izleyeceğinize flash tv de 'rüyanız hayrolsun' diye bi şey var ya,heh gidin onu izleyin. AmaN diyorum,SakıN diyorum.Bu nedir ya!
Burakrises
Burakrises

23 Eylül 2010 tarihinde eklendi
efekeri falan çok güzel güzel sahneleri var.bende serinin 2 side var. 10/9
oynaterman
oynaterman

12 Eylül 2010 tarihinde eklendi
filmi yeni izledim taze taze yorum yazayımilk olarak filmde ana konuda eksiklik vardı yani 28 haftada bi virus yayılıp sora temizlenip bide birilerinin yerleştirilmesi imkansız hiçbi hükümet 28 haftada insanlık için böle tehlikeli biyere adam yerleştirmez hele sivil asla bakın çernobilhastanenin ortasında adamı yiyolar kimsenin ruhu duymuyo halbuki orası askeri karakol buda mantıksızbide son olarak filmin devamı gelebilirmiş sonuçta avrupaya böyle kaliteli virüsler yayılmıyor yayılsa yayılsa işte güneşe çıkamayan virüsler yayılıyor ingiltere virüslerinin dad bir başka güzel
kbier
kbier

3 Eylül 2010 tarihinde eklendi
Gene zombiler ,gene zombiler. :)Zombi seviyorsan izle :) 7/10
ozzy-badd
ozzy-badd

4 Nisan 2010 tarihinde eklendi
çok iyi bir gerilim filmi değil belki ama yinede insanı geren birçok tarafı var...ben beğendim...izlerken yerimden zıpladığım zamanlar oldu :D...10/7 yi geçmemeli ama...
erdiizbul
erdiizbul

3 Nisan 2010 tarihinde eklendi
gercekten cok gerılım yuklu bı fılmdı 2yı kesınlıkle ızlıcem cok begendım kan olayları cok fazla kan tutosa ızlemeyın derım kesınlıkle
chucky-play
chucky-play

17 Mart 2010 tarihinde eklendi
Film baya bi aksiyonlu ve kanlı. güzel film ama 28 gün sonranın kurgusu daha iyiydi. bu filmde kurgu pek sağlam deildi. 28 gün sonrada daha çok gerilmiştim ben. bu türde film sevenler ikisini de izlemeli.not: müzikler çok iyiydi.
emrah-izci
emrah-izci

23 Şubat 2010 tarihinde eklendi
batman darknight tan sonra son günlerde izlediğim en güzel film.devamını merakla bekliyorum filmin sonunda küçük çocuk helikopterle avrupaya götürülüyordu.sanırım 3.filmin konusu avrupada gecicek
cambaz-1903
cambaz-1903

23 Ocak 2010 tarihinde eklendi
1. film daha güzeldi. zaten her seri filmin ilki daha güzel oluyor. (yüzüklerin efendisi gibi bazı istisnalar dışında.)
mehmeterhanucarr
mehmeterhanucarr

28 Kasım 2009 tarihinde eklendi
28 gün sonranın yanına bile yaklaşamaz.
facesss
facesss

27 Kasım 2009 tarihinde eklendi
en sevdiğim zombi filmi
hem gerilimi hem de dramayı iyi harmanlamış film bu puandan daha fazlasını hakediyo bence
hacivat39
hacivat39

25 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
Başarılı bir yapım; ama ilk filmi aşamıyor...
bysezer6
bysezer6

7 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
Güzel bir film
firatkiziltepe
firatkiziltepe

26 Nisan 2009 tarihinde eklendi
turunun en iyi ornegi denebilir,resident evil bile bu kadar aksiyon ve gerilimi icinde barındırmıyor,devam filmini sabırsızlıkla bekliyorum...
yenilige-dogru
yenilige-dogru

1 Nisan 2009 tarihinde eklendi
insanı yerinden zıplatan sahneleriyle bi virüs filmi daha...yine sınır tanımıyorlar.kendinizi o insanların yerine koyma düşüncesi bile korkunç.filmi beğendim ama Ölümcül Deneydeki görsellik ne yazık ki hiçbirinde yok.