cupid27
9 Mart 2008 tarihinde eklendi
Virüsten etkilenip birbirini ısıran zombiler. Bol kan ve vahşet. "I'm legend" ve "Resident Evil" gibi filmlerin neredeyse aynısı. "Arabanın içinde kimyasal gazdan etkilenmemek" gibi saçmalıklara katlanabilirim diyorsanız izleyin. (7/10)
gerçekten boynuz kulağı geçmiş.ilk filminden daha heyecanlı olduğu kesin.esin kaynakları arasında zombi filmleri olmasına rağmen gerçekçi senaryosu ve sürükleyici kurgusuyla çoğundan daha iyi.danny boyle kusursuz bir kıyamet senaryosu hazırlamış...
korku filmi diye adalandırlması zor bir film, ama izlerken kesnlikle sıkılmıyorsunuz ve çok etkisinde kalınabilecek bir film değil. ilk filme göre bence iyi değil, çünkü bazı mantıksal tutarsızlıklar var. bazı sahnelerde beklenemdik olaylar oluyor ses düzeni iyi bir isstemde izlerseniz emin olun çok keyif alacaksınız filmden, ayrıca ingilterenin boş hali dolu halinden dah guzel gözüküyor özellikle de wmbley satdyumu, bu arada filmin devamı da gelecek galiba çünkü bizim yaratıklar parise doğru koşuyorlar filmin sonunda 7/10
iyi filmdi.açılışıyla kapanışıyla söyledikleriyle yada söylemeye çalıştıklarıyla.gerilim dozu yüksek,aksiyon dozu yüksek,müzikle sahnelerin mükemmel uyum yakaladığı başarılı bir filmdi.
Yönetmen değişikliğine rağmen ilk filmin başarısını kouruyabilen nadir devam filmlerinden.Bu sefer ıssız İngiltere sokakları daha az yer alıyor filmde ama korku-gerilim meraklılarını tatmin edecektir.
müthiş bir film özellikle john murphy in yaptığı müzik müthiş o müzikle çekilen sahneler müthiş bir hava katıyor filme 2007 yedinin ve zombi filmlerinin en iyilerinden düşük bütçesine ve oyun kadrosuna göre çok iyi bir film daha iyi bütçe ve oyuncularla daha iyilerini yapamayanlar utansın :)