28 Hafta Sonra
3,9

290hulk
290hulk

21 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Başarılı ... Fazla bişey diyerek izlemek isteyenlerin kafasını karıstırmamak gerek

10/9
BOSS-2
BOSS-2

21 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Filmin bittigini farketmedim bile filmin sonu berbat bitiyor belli ki 28 ay sonra diye bir film çekmeyi düşünüyorlar. 10/6
dilosss
dilosss

18 Ekim 2007 tarihinde eklendi
bence kaliteli bi mutant filmiydi..çoğu sahnesi klasik mutant filmlerine benzesede başlangıç sahnesi ve adamın kaçışı o çekimler güzelldi..başarılı buldum..ama ahımşahım bi şiy olmuş diyemem..
polair
polair

17 Ekim 2007 tarihinde eklendi
orta kalite olmuş ama izlenir bencede Garbage-Queer soundtrack i çok iyi oturmuş keyif aldım ama doyurmuyor
volkan-kankan
volkan-kankan

17 Ekim 2007 tarihinde eklendi
bence mükembel bir film amam g.romeo nun filmleri gibi olamaz
erkuttezerdi
erkuttezerdi

10 Ekim 2007 tarihinde eklendi
George A. Romero 'nun zombi ( yawaş yürür , beynini fazLa kuLLanamaz kısacası aptaLdır vb.- Land of the dead haric ) kawramını yıkan fiLmLer arasındadır. gerçi burdaki zombiden daha çok rage virüsü kapmış kuduz vakaLarını anLatsada , bu fiLm insanın niteLikLerini ( aç gözLüLük , can daha tatLıdır :D , şiddet eğiLimi ) ön pLana koymaktadır. FiLm gayet iyi... Serinin bu 2. fiLminden sonra umarım 28 ay sonrayıda çekip 3. we finaL fiLmi oLmasını umuyorum. İyi seyirLer...
ilkerhaskan
ilkerhaskan

6 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Muhteşem bir film.İlk filmi aratmıyor.Müzikleride süper.2 filmde arşivlik...
aysan86
aysan86

6 Ekim 2007 tarihinde eklendi
çookaz yeri basit kaçsada,,izlediğim zombi türleri gibi değill,bu bayaaa iyiydii,özellikle saldırı sahneleri ürkütücydü;)
Donnie Darko
Donnie Darko

5 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Bu devam filmi değil düpedüz bir remake olmuş. Konuyu biraz daha genişletip daha iyi görsel efektler kullanılması bu gerçeği değiştirmeye yetmiyor.
villa7
villa7

2 Ekim 2007 tarihinde eklendi
film harika olmus ilk filmi olan 28 gün sonrada kat ve kat daha iyi müzikler süper.izlediğim en iyi zombie filmleri arasında kesinlikle izleyin derim bu tarz filmleri seviyosanız
d-kubra87
d-kubra87

28 Eylül 2007 tarihinde eklendi
film çok güzeldi seyretmenizi tavsiye ederim.. devamını sabırsızlıkla bekliyorum ama arkadaşlar bu filmi kan tutan seyretmesin :)
Elif Terzi
Elif Terzi

24 Eylül 2007 tarihinde eklendi
Kaliteli ve etkileyici... İzlenmeli...
odinhan
odinhan

24 Eylül 2007 tarihinde eklendi
Senaryoda ve yapımda çok basit hatalar olsada zombi filmi olarak küçük çerçevede düşünüldüğünde beklentileri karşıladığı söylenebilir.10/8
ferahkara
ferahkara

21 Eylül 2007 tarihinde eklendi
80 lerde yapılmış "yaşayan ölüler " filminin coverı şeklinde izlenebilinir. Londra sahneleri nasıl çekildi onu merka ettim doğrusu
grnq
grnq

21 Eylül 2007 tarihinde eklendi
İlk fil kesinlikle daha iyiydi. Virüsün ortaya çıkışının saçmalığına sonuna kadar katılıyorum. Okadar koruma altında biyerden virüs nasıl bukadar kolay yayılıyor anlamak mümkün değil. Daha bunun gibi pek çok çelişki var filmde.