28 Hafta Sonra
3,9

evrenoren
evrenoren

15 Kasım 2007 tarihinde eklendi
çok güzel bir film bence.am özellikle filmin kamera çekim açıları ve sahneler arası geçişler çok mükemmel yapılmış.helikopter in zombileşmiş insanları pervaneleri ile biçtiği sahne ise aksiyon adına en güzel sahne bence.o sahneleri dondurarak defalarca izledim ve en ufak bir grafik hatasına rastlamadım.dedim ya süper çekmişler,ayrıca filmin müzikleri de dehşet ötesi... tebrikler.
cimsera
cimsera

13 Kasım 2007 tarihinde eklendi
filmi şimdi izledim gerçekten etkileyici bir film , işin içine asker girince sahneler ve efekt ler daha muazzam hale gelmiş , özellikle ateş topu ve helikoplerin zombileri biçmesi en beğendiğim bölümdü diyebilirim. ayrıca insanların karantinaya alınması 1 kişinin içeriye girmesi tüm planları alt üst ederek 100 lerce kişiyi virüsü bulaştırması o an yaşanan kaçış kimin zombi kimin gerçek insan olduğu belli değil ki askerlere atış serbest emri veriliyor... seyre değer olduğunu düşünüyorum bana göre 8/10.
romeo-1985
romeo-1985

30 Ekim 2007 tarihinde eklendi
kötü değil ama izleyince hayattn nefret edeceksınız kafanıza sankı civi cakılacak önce gözllerinizi sonra kulaklarınızı kapayacasınız vede yanınızdakıen donup bakacakmısnız acaba virus varmı
whom66
whom66

29 Ekim 2007 tarihinde eklendi
daha kalitelsi olana kadar en iyisi bu dedirten sahnelerle insanı bağlasada ve insanın ne oldugunu anlatan karelerden ibaret gibiysede sanki son sahnede seyirci dur filim bitmedi pop cornu alda gel daha ikinci yarı yeni başlıcak izlenimiyle bazılarında hayal kırıklıgı dallas tadında sevenlerede yeaa devamıda var ohh dedirten bi filim
onur-dersim
onur-dersim

28 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Yokoluş.Yeniden üreme.Yeni bulaşıcı hastalık 28 haftta sonra iyi çekimleriyle keyif veren bir film zombilerin kosmasıda işi ilginç kılmış!! genel olarak sıkmıyan tempolu bir film heligopter sahnesi iyi çekilmişti en çok oradan zefk aldım!!
290hulk
290hulk

21 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Başarılı ... Fazla bişey diyerek izlemek isteyenlerin kafasını karıstırmamak gerek

10/9
dilosss
dilosss

18 Ekim 2007 tarihinde eklendi
bence kaliteli bi mutant filmiydi..çoğu sahnesi klasik mutant filmlerine benzesede başlangıç sahnesi ve adamın kaçışı o çekimler güzelldi..başarılı buldum..ama ahımşahım bi şiy olmuş diyemem..
aysan86
aysan86

6 Ekim 2007 tarihinde eklendi
çookaz yeri basit kaçsada,,izlediğim zombi türleri gibi değill,bu bayaaa iyiydii,özellikle saldırı sahneleri ürkütücydü;)
villa7
villa7

2 Ekim 2007 tarihinde eklendi
film harika olmus ilk filmi olan 28 gün sonrada kat ve kat daha iyi müzikler süper.izlediğim en iyi zombie filmleri arasında kesinlikle izleyin derim bu tarz filmleri seviyosanız
d-kubra87
d-kubra87

28 Eylül 2007 tarihinde eklendi
film çok güzeldi seyretmenizi tavsiye ederim.. devamını sabırsızlıkla bekliyorum ama arkadaşlar bu filmi kan tutan seyretmesin :)
Elif Terzi
Elif Terzi

24 Eylül 2007 tarihinde eklendi
Kaliteli ve etkileyici... İzlenmeli...
odinhan
odinhan

24 Eylül 2007 tarihinde eklendi
Senaryoda ve yapımda çok basit hatalar olsada zombi filmi olarak küçük çerçevede düşünüldüğünde beklentileri karşıladığı söylenebilir.10/8
sweet-casnu
sweet-casnu

11 Eylül 2007 tarihinde eklendi
ya ben filme bugün gittim. ve hala kendimi kötü hissediyorum . normalde korku filmlerini asla sinemada izlemezdim ama izlemek istediğim filme kimse gelmemiş , zorunlu olarak bu filme girdim. gerçekten çok mide bulandırıcı bi vahşetti resmen . ıııııy. ama korku ve gerlim ögeleri baya iiydi. korku sevenler gitsin ama , kan görmeye dayanamayanlar kesinlikle gitmesin
planinets
planinets

10 Eylül 2007 tarihinde eklendi
işte yine korku dolu gerilimli bir fim izlemenizi tavsiye ederim mükemmel
dinopis-2
dinopis-2

8 Eylül 2007 tarihinde eklendi
28 weeks later için vasat bir devam filmi diyebiliriz. ilk filmdeki başarının yakalanamaması bence 2. filmde biraz amaçların sapmasından dolayı. bu filmde siyasi mesaj verme kaygısı bariz bir şekilde gözümüze çarpıyor. amerikan askerlerinin tasvirleri ve kriz anında herşeyi ellerine yüzlerine bulaştırmaları bize çok şey anlatıyor. gerilim havasını yaratmada ise başarılı olduğunu söyleyebiliriz. ilk filme göre oldukça fazla olan şiddet sahneleri seyirciyi tatmin ediyor. iki kız kardeşin de başarılı oyunculuklarını es geçmemek lazım. kontrol altına alınan virüsün hiçbir insanda olmayan bağışıklığa sahip bir kadından tekrar yayılması ise garip bir ironi olsa gerek. finaliyle de devam filmine göz kırpan bu film 2007'nin kalbürsütü yapımlarından.