28 Hafta Sonra
3,9

purple-0
purple-0

21 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
ßence ßaşarıLı ßir film olmuş..bana birden fazla anı burakıcağına eminim bence bu filmi izleyin.ama bu filmi korku-gerilim filmi sevenler gitsin.sevmeyenler gitmesin:) ßß..
ozgurkemac
ozgurkemac

21 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
film süper deil süper ötesi şimdiye kadar izledigim en güzel film gece 12 seansında izlemek daha zevkli mükemmel 28 gün sonrayı da izlemiştim ama bu daha güzel müzikleride süper herkesin gitmesi gerekn bir bas yapıt
talhakan82
talhakan82

20 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
harika..kurgu muhteşem senaryo ilkinden daha başarılı hele müziklere bayıldım.o kadar cok sahne varki tekrar tekrar izlenecek.hele bomboş olan londra sokakları..insanların yaşadığı kaos..filmin başındaki kaçış sahneleri..ve tam yakışan süper bi final.bu yıl izlediğim en iyi film.kimse bu filme kötü diyemez.kesinlikle kaçırmayın
iremily
iremily

19 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
Bu film ne vampir ne de zombi filmi arkadaslar..İzlediğim ve etkisinde kaldıgım ender gerilim filmlerinden..devamını sabırsızlıkla bekliyorum
bittersweetsymphony
bittersweetsymphony

18 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
Son zamanlarda izlediğim en iyi gerilim filmlerinden biri.Her dakikası heyecan dolu.Yalnız çok sinir bozucu sahneleri var. Genede izleyin tavsiye ederim.
kaankasimli
kaankasimli

17 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
süper bir filim izlenmesse çok büyük bir kayıp olur üçüncüsünü heycanla bekliyorum...
imparatoraziz
imparatoraziz

17 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
Bugüne kadar izlediğim en etkileyici filmlerden biriydi. Atmosfer ve senaryo birbirini öyle bir tamamlıyor ki, insanı içine çekiyor film bir anda. Müziklerine diyeceğim yok. Tek kelimeyle, harika. Filmi izlerken, rahatsız olduğum kesin ama benzersiz bir sinema keyfi yaşadım =) Helikopter sahnesi inanılmazdı.
stalker-shadow
stalker-shadow

16 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
müthiş bir film mutlaka izleyin pişman olmazsınız ilk filmden daha güzel geldi bana
OrisHas-2
OrisHas-2

16 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
Şuana kadar izlediğim en gerilim yüklü zaman zaman asırı reflexden yerinizden hoplatıcak bir film. Sadece sonununda ki süprizin kısa sürmesi dışında hiç bir eksikliği olmayan ve başrollerindeki 2 genc başarılı aktörün performansıyla mükemmel bir film. Kuduz virüsünü kapanların koşmaları ve cok azda olsa iradelerinin olmasısı şaşırtıcıydı.. Kesinlikle sinamada izlenilmesi gereken bir film. Emeğe Saygı
xxl3346
xxl3346

13 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
korku+gerilim+aksiyon bu filmde hepsinden fazlası ile var kesinlikle herkese tavsiye ederim. Tek kelime ile süper.......
toxicty
toxicty

30 Mart 2007 tarihinde eklendi
way fragmanı ızledım ve cok beyendım cekımler falan super olmus 1. fılmın hakkını verıcek gıbı gorunuyo=))