filmi yeni izledim taze taze yorum yazayımilk olarak filmde ana konuda eksiklik vardı yani 28 haftada bi virus yayılıp sora temizlenip bide birilerinin yerleştirilmesi imkansız hiçbi hükümet 28 haftada insanlık için böle tehlikeli biyere adam yerleştirmez hele sivil asla bakın çernobilhastanenin ortasında adamı yiyolar kimsenin ruhu duymuyo halbuki orası askeri karakol buda mantıksızbide son olarak filmin devamı gelebilirmiş sonuçta avrupaya böyle kaliteli virüsler yayılmıyor yayılsa yayılsa işte güneşe çıkamayan virüsler yayılıyor ingiltere virüslerinin dad bir başka güzel
28 gün sonra, sanki resident evil 1 in devamı gibiydi...resident evil 1 nereden bitiyorsa 28 gün sonra da oradan başlıyordu....sanki biraz kopyalanmış gibi :)) ama gayet güzel bir filmdi...resident evil dan daha iyi olduunu düşünüyorum.. ayrıca 28 hafta sonra nın da fragmanını hiç beenmedim.28 gün sonra da ki ortam hiç yok gibi.umarım ilk filmin şanına yakışır bir film olur ama benm de hiç umudum yok :((
28 gün sonrayla aynı klasmanda değerlendirilebilecek düzeyde değil maalesef. amerikan ordusunun dünyayı ve insanlığı kurtarma girişimleri (!)tıpkı gerçekte olduğu gibi filmde de onu yoketmeye dönüşüyor (tabii ki). keşke onları hiç karıştırmasalardı, çünkü film de klasik hollywood filmi akışına kapılıp gitmiş ve bırakın ilki gibi iz bırakmayı, zevkle bile izlenemiyor diyebilirim.
İlk giriş mükemmel oldu ve müzikleri ile tam istediğim bir film olduğunu düşünürken nato birliklerinin gelişi sonrasında virüsün tekrar ortaya çıkması ve yaşananlar filmi bitiriyor.
Acaba başka bir şekilde virüs ortaya çıkamazmıydı. Hayatta kalan don, nasıl tam yetkiyi almış her yerde geziyor.
Tamamı güvenlik kontrolü altındaki odalardan virüsü almış halde nasıl geçiyor.
İlkine olan saygıdan seyrettiğim ve merakla beklediğim bir filmdi ama gerçekten bir hayal kırıklığı, muhtemel teknik kadrosunda bir değişiklik var.İşleyiş gösterim hiçbir anlamda tutulur bir yanı yok.