28 Hafta Sonra
3,9

monopoly
monopoly

21 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
saçma sapan bir filim.Gitmeyen varsa üzülmesin derim.
badmurat
badmurat

31 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
ilk filmi izleyen arkadaşlara sesleniyorum 2.filmde hiç bir değişiklik yok çok berbat bir tekrar karşımızda
oynaterman
oynaterman

12 Eylül 2010 tarihinde eklendi
filmi yeni izledim taze taze yorum yazayımilk olarak filmde ana konuda eksiklik vardı yani 28 haftada bi virus yayılıp sora temizlenip bide birilerinin yerleştirilmesi imkansız hiçbi hükümet 28 haftada insanlık için böle tehlikeli biyere adam yerleştirmez hele sivil asla bakın çernobilhastanenin ortasında adamı yiyolar kimsenin ruhu duymuyo halbuki orası askeri karakol buda mantıksızbide son olarak filmin devamı gelebilirmiş sonuçta avrupaya böyle kaliteli virüsler yayılmıyor yayılsa yayılsa işte güneşe çıkamayan virüsler yayılıyor ingiltere virüslerinin dad bir başka güzel
z-tyh
z-tyh

18 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
film 28 gün sonra nın çakması gibi olmuş.izlerken hiç gerilmedim bence korku türünde bi film değildi.çok başarısız olmuş vakit kaybı..tavsiye etmem..
serdarseckin
serdarseckin

30 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Tek kelime ile berbat bir film.Hele hele sonu çok kötü.Amaçsız bir film.
BOSS-2
BOSS-2

21 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Filmin bittigini farketmedim bile filmin sonu berbat bitiyor belli ki 28 ay sonra diye bir film çekmeyi düşünüyorlar. 10/6
intense-2
intense-2

24 Ekim 2010 tarihinde eklendi
Bu 'filmcik' i izleyeceğinize flash tv de 'rüyanız hayrolsun' diye bi şey var ya,heh gidin onu izleyin. AmaN diyorum,SakıN diyorum.Bu nedir ya!
nuri-arda
nuri-arda

2 Nisan 2007 tarihinde eklendi
28 gün sonra, sanki resident evil 1 in devamı gibiydi...resident evil 1 nereden bitiyorsa 28 gün sonra da oradan başlıyordu....sanki biraz kopyalanmış gibi :)) ama gayet güzel bir filmdi...resident evil dan daha iyi olduunu düşünüyorum.. ayrıca 28 hafta sonra nın da fragmanını hiç beenmedim.28 gün sonra da ki ortam hiç yok gibi.umarım ilk filmin şanına yakışır bir film olur ama benm de hiç umudum yok :((
Pyloge
Pyloge

16 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
Bence resident evil a benzetmeye çaalışmışlar ama pek becerememişler.
turkercan
turkercan

13 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
Hayatımda bu kadar kötü bir vampir filmi izlemedim.Berbat bile diyemiyorum.
dilekaydinn
dilekaydinn

29 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
28 gün sonrayla aynı klasmanda değerlendirilebilecek düzeyde değil maalesef. amerikan ordusunun dünyayı ve insanlığı kurtarma girişimleri (!)tıpkı gerçekte olduğu gibi filmde de onu yoketmeye dönüşüyor (tabii ki). keşke onları hiç karıştırmasalardı, çünkü film de klasik hollywood filmi akışına kapılıp gitmiş ve bırakın ilki gibi iz bırakmayı, zevkle bile izlenemiyor diyebilirim.
environmentu2
environmentu2

15 Eylül 2007 tarihinde eklendi
İlk giriş mükemmel oldu ve müzikleri ile tam istediğim bir film olduğunu düşünürken nato birliklerinin gelişi sonrasında virüsün tekrar ortaya çıkması ve yaşananlar filmi bitiriyor.

Acaba başka bir şekilde virüs ortaya çıkamazmıydı. Hayatta kalan don, nasıl tam yetkiyi almış her yerde geziyor.

Tamamı güvenlik kontrolü altındaki odalardan virüsü almış halde nasıl geçiyor.

Olmamış hocam bu defa
keskinelc
keskinelc

15 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
İlkine olan saygıdan seyrettiğim ve merakla beklediğim bir filmdi ama gerçekten bir hayal kırıklığı, muhtemel teknik kadrosunda bir değişiklik var.İşleyiş gösterim hiçbir anlamda tutulur bir yanı yok.
piticikim
piticikim

5 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
çok saçma bir film olmuş kesinlikle
uzmanberk
uzmanberk