İçerde
2,8

asli26asli
asli26asli

19 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Eğer gerilmek istiyorsanız ve kan sizi rahatsız etmiyorsa gerçekten izlenecek bir film. Kalp atışlarınız 1 dk bile durmuyor. tavsiye ederim.
me-nagi
me-nagi

2 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
harika bir film ilk yarım saati inanılmaz bir gizem rahatsız olan arkadaşlar yarım saatlik kısımdan sonraki bölümleri begenmemiş görünüyor,ama inanın burdaki vahşet sahneleri çok gerçekçi...fazlasıyla gerçekçi..filmde tek kare konsantrenizi bozacak mizah ögesi yok..
amneris-2
amneris-2

1 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
film güzeldide abartılı kan vardı.vahşet nie kanla anlatılmak istenmiş garip geldi.zaten hamile kadının hedef seçilmesi tüyleri diken diken etmeye yeterdi.izlerken yerinizde duramayacağınız hatta sinirinize dokunan bi film.kanlı gerilim sewiyosanız izleyin...
teslaxxx
teslaxxx

21 Haziran 2008 tarihinde eklendi
son derece kaliteli hazırlanmış bir film. gerçekcilik hat safhada. fakat sanırım vahşet görüntülerinden hoşlanmayanlar bu filme biraz haksızlık etmişler. evet herkesin izleyebileceği bir film değil ama son derece kaliteli yapılmış.
41ulubatli41
41ulubatli41

10 Haziran 2008 tarihinde eklendi
cok kalitesiz bir yapım bol bol kan dan baska hiç bir şey yok film deki tek gorsel öğe kan ne oldu belli olmayan igrenç bi film
deligonlum1976
deligonlum1976

5 Haziran 2008 tarihinde eklendi
Filmleri Birbirleriyle Neden Kıyaslıyorsunuzki
Her Filmin Bir Baska Güzelligi Var
Saw in Yeri Ayrı Hostelin Yeri Ayrı Bu Filmin Yeri Ayrı Üçününde Konuları Çok Degişik
Gayet Başarili Bir Korku Gerilim Filmi
Fransizlari Tebrik Etmek Lazım

Ayrıca Rec Kayıt İspanyolların Yapmış Oldugu Filmde Gayet Başarıli Koltuklarınızdan Ayrılmadan İzleyeceginiz Bir Film
serdal-uyanik
serdal-uyanik

31 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
vahşet sevenler için daha önce böyle bi film yapılmadı.benim miidem herşeyi kaldırır ben kan görmekten zevk alıyorumm ben diyenler adress inside.harika bi filmm
aydin-dereli
aydin-dereli

28 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
Son Yıllarda İzlediğim En İyi Korku Filmiydi. Böyle Filmlere Muhtaç Kalmıştım. Mutlaka İzlenmesi Gerekir
drgon
drgon

24 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
iç gıcıklayıcı filmlerden bitanesi... sonunda acayip kıl oldum... ama sahneler son derece mükemmel ve alışılmışın dışında...yönetmen görmek istediklerimizi vermiş
volkanduymus
volkanduymus

24 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
makasla ınsanları parçalamak silahla beyinlerini dagıtmak sadece bunlarla korku filimi yapılmaz saw ve others gibi filmleri ornek almalılar bol kan görmek ısteyenler izleyebilir zaten filmde baska bır seyde yok zaten
pirireis16
pirireis16

23 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
Bu filmi nasıl testereyle filan kıyaslamışlar anlam veremedim..kenarından bile geçemez.bu işi holywood sineması iyi yapıyor kabul edelim..fransızlar bu işe fransız kalmış biraz..
korcane
korcane

5 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
fransızlarda işi bitirmiş artık bu kadar guzel bir gerılım korku filmi cekebilmek zor iş olsa gerek her saniye gerildim urperdim ve midem bulandı kandan ama bu tur filmleri cok sevdigimden bayıldım cok begendim tabiiki. mutlaka gormenız gereken bir film.bazı sahnelere ınanamıycaksınız..
sanser44
sanser44

13 Nisan 2008 tarihinde eklendi
filme gitmeyi düşünen varsa önerim bu filme fransız kalın.fransızlar film yapmasın insanlığımdan utandım
uguraktas1907
uguraktas1907

8 Nisan 2008 tarihinde eklendi
Fransızların Korku,Gerilim Türünde Yükseldiği bir film . Konuda çok açık Kaza sonucu Kendi Bebeğini Kaybeden bi Annenin, Kazada yer alan diğer hamile kadının bebeğine sahip olmak istemesi ve bu uğurda inanılmaz bir intikam tutkusu içerisinde gözünü kan bürümüş olması.Kusursuz bi korku.Yanlız Hamile Bayanlar Asla İzlemesin. Bu arada Fransızlardan bunuda gölgede bırakıcak bi film daha yolda ''SInırda'' tam bir vahşet
Aytaç Kara
Aytaç Kara

1 Mart 2008 tarihinde eklendi
bence o kadar da kötü bir film değildi,film boyunca sadece bir sahneden iğrendim ama onun dışında iyiydi,gerçekten bolca kanın olduğu ve midesine güvenenlerin gitmesi gereken bir film.Sonuna gelince sonu bence iyiydi.Bu kadar da haksız eleştiriye uğrayacak kadar kötü bir film değildi...