naked-soul
13 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
çok sevgili sinema arkadaşım sayesinde az da olsa zombi filmlerine merak salmışken bir seyredeyim dedim.niye yalan söyleyeyim gerçekten çok hoşuma gitti.bu filmden sonra gerçekten garantili bir şekilde tespitimi koydum: bir filmi beğenmek istiyorsanız kesinlikle hiçbir beklentiye girmeden izlemelisiniz! ölülerin günlüğü benim için aynen öyle oldu! farklı kamera açıları ve oyuncuların gerçeğe yakın duran doğal oyunculukları filmi izlenebilir kılan etkenlerdendi. en çok üzüldüğüm noktalardan biri de gerçekten izleyici geren sahnelerin sonunu güzel bağlayamamalarıydı. çok korkunç olabilecek sahneler bir anda havada kalıyordu. türe yenilik getirdiği söylenemez ama kendini izletiyor olması da bir gerçek
Klasik bir zombi filminden birkaç noktada "ben farklıyım" diyebilen bir zombi filmi.Filmin diğer zombi filmlerinden ayırcan birkaç noktasına değinmek gerekirse birincisi film bir zombi filmine göre gayet iyi mesajlar veriyor ikinciside filmin Blair Cadısı tarzında çekilmiş olması.Baştan sona hemen hemen aynı tempoda geçen bir film Diary of the Dead ve film ciddi bir havada geçmiyor çoğu zombi filminde olduğu gibi.Bu filmden daha iyi zombi/virüs filmleri olduğu kesin,Diary of the Dead kendi türünde biraz zayıf kalan bir film bunun nedeni de fazla zombi sahnesi olmaması ve temponun bir zombi filmine göre pek artmaması.Aslında film hakkında söylenebilecek çok fazla bir şey yok ortlamanın biraz altında kalan fazla beklentiyle izlenilmesse iyi vakit geçirebilecek bir zombi filmi.
Son zamanlarda gördüğüm eleştiri bombardımanlarının en iyisiydi. Kare kare manyaklık , kare kare sistem eleştirisi Romeronun neden kurt olduğunu anlamak için referans