lophygmaexqua
31 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
Izledigim en cekilmez gerilim filmiydi. Ben izlemeden önce yorumlari da okudum,baska sitelere de girip puanlara da baktim. Yinede utanmadim izledim. Hay izlemez olaydim.Gitmiyo film hic ilerlemiyo.Bi yerden sonra bekliyorsunuz bi aksiyon olsun,adamlar biseyler yapsin diye. Filmin ortasinda ileriye aldim 15 dakka,ama konu hala ayni yerdeydi.Belliki yönetmen bundan cok etkilenmis ve iki insanin yakalanip öldürmesini 1 bucuk saate yaymis ama bu yani hepsi bundan ibaret.bi ara adam digerini vurunca silahla hah dedim kurgu geliscek glba.nerdeee. Filmin sonunda liv'in cigligi,etrafimla ilgilendigim,filme dikkat etmedigim icin,sicramami saglasa da,cok bayat bi film. Filmin sonuna dogru ikisinin de ölmesini dört gözle bekler oldum.Ben ettim siz etmeyin izlemeyin bu filmi.
yaaa kimseye tavsiye etmem .. çok saçmaydıı 2.bölüm zaten çok çabuk bitti şoke oldumm.. boşa vakit harcadım gerçektenn ... yaa hiç ummazdımm çok ama çok saçma bitti hiç bi anlam veremedimmm:S:S hayal kırıklığı resmen film
Filmde bi tamara geziniyo kim olduğunu anlayan var mı ? Yok.. Film korku filmmi mi ? Hayır.. Gerilim Adamla kadını niye öldürmeye çalıştılar bilen var mı ? Yok.. Adamla kadını niye öldürdüler madem maske takıyolar maskeleri çıkardıktan sonra niye suratlarını hala gizleme gereği duydular anlayan var mı ? Afedersiniz ama filmi anlayan var mı ??? Lütfen bu tarz filmlere gidipde para kazandırmıyalım bu kişilere vallahi paranıza yazık bu kadar rezil bi film olamaz Filmde 6 karakter gözüküyo ve ıssız bi ev hiç maliyet tok he var var pardon maskelere para vermişlerdir!!!
yeni bir yönetmen.. başlangıç için fena bir film değil.. filme biraz daha hayal gücü.. elle tutulur bir son.. bir de akılda kalıcı 'mantıklı' replikler (kadın: bunu bize neden yapıyorsunuz? cevap: çünkü evdesiniz) eklersek iş yapabilir sanırım.. liv kızımız iyi oynamış.. onun hatırına 10/6 1 kere izlenebilecek bir film ama 2. kez kesinlikle izlemem.. tavsiyem gece 3-4 civarı kaçan uykunuzu geri getirmek için izlemeniz..
Son yıllarda izlediğim sıkı gerilim filmlerinden biri diyebilirim. Film konusu klasik gelebilir size ama o evin içinde geçen olaylar gerçekten çok feci bir şekilde seyirciye yansıtılıyor. Ayrıca film biraz ağır ilerliyor ama bir yerden sonra açılıyor. Liv Tylerın oyunculuğuda gayet başarılı. Bu Filmin gerçek bir olaya dayanmasıda sizi daha çok hayrete düşürecektir. Eğer gerilim filmlerinden hoşlanıyorsanız bu filmi kaçırmayın derim.