Ziyaretçiler
2,6

lophygmaexqua
lophygmaexqua

31 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
Izledigim en cekilmez gerilim filmiydi.
Ben izlemeden önce yorumlari da okudum,baska sitelere de girip puanlara da baktim.
Yinede utanmadim izledim.
Hay izlemez olaydim.Gitmiyo film hic ilerlemiyo.Bi yerden sonra bekliyorsunuz bi aksiyon olsun,adamlar biseyler yapsin diye.
Filmin ortasinda ileriye aldim 15 dakka,ama konu hala ayni yerdeydi.Belliki yönetmen bundan cok etkilenmis ve iki insanin yakalanip öldürmesini 1 bucuk saate yaymis ama bu yani hepsi bundan ibaret.bi ara adam digerini vurunca silahla hah dedim kurgu geliscek glba.nerdeee.
Filmin sonunda liv'in cigligi,etrafimla ilgilendigim,filme dikkat etmedigim icin,sicramami saglasa da,cok bayat bi film.
Filmin sonuna dogru ikisinin de ölmesini dört gözle bekler oldum.Ben ettim siz etmeyin izlemeyin bu filmi.
jonny-betul
jonny-betul

9 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
yaaa kimseye tavsiye etmem .. çok saçmaydıı 2.bölüm zaten çok çabuk bitti şoke oldumm.. boşa vakit harcadım gerçektenn ... yaa hiç ummazdımm çok ama çok saçma bitti hiç bi anlam veremedimmm:S:S hayal kırıklığı resmen film
atillata
atillata

17 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Filmde bi tamara geziniyo kim olduğunu anlayan var mı ? Yok..
Film korku filmmi mi ? Hayır.. Gerilim
Adamla kadını niye öldürmeye çalıştılar bilen var mı ? Yok..
Adamla kadını niye öldürdüler madem maske takıyolar maskeleri çıkardıktan sonra niye suratlarını hala gizleme gereği duydular anlayan var mı ?
Afedersiniz ama filmi anlayan var mı ???
Lütfen bu tarz filmlere gidipde para kazandırmıyalım bu kişilere vallahi paranıza yazık bu kadar rezil bi film olamaz Filmde 6 karakter gözüküyo ve ıssız bi ev hiç maliyet tok he var var pardon maskelere para vermişlerdir!!!
young65
young65

12 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Tek kelime ile rezalet.. Film güya gerilim ama izlerken sıkıntıda geriliyorsunuz..Boşuna zaman ve para kaybı...10/2
erdenizpasali
erdenizpasali

1 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
yeni bir yönetmen.. başlangıç için fena bir film değil.. filme biraz daha hayal gücü.. elle tutulur bir son.. bir de akılda kalıcı 'mantıklı' replikler (kadın: bunu bize neden yapıyorsunuz? cevap: çünkü evdesiniz) eklersek iş yapabilir sanırım.. liv kızımız iyi oynamış.. onun hatırına 10/6 1 kere izlenebilecek bir film ama 2. kez kesinlikle izlemem.. tavsiyem gece 3-4 civarı kaçan uykunuzu geri getirmek için izlemeniz..
kocakaptan35
kocakaptan35

20 Mart 2009 tarihinde eklendi
Çok yavaş ilerleyen vasat bir film.Sıkıcı ilk baştan sıkıcılığını belli ediyor zaten boşa zaman kaybı.
crazybadboy
crazybadboy

25 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Filmi izledim tek kelimeyle çok kötü arkadaşlar paranızı bunun gibi filmlere vermeyin çok dandik!
tutkunum41
tutkunum41

18 Ekim 2008 tarihinde eklendi
cok güzel bir film gerilim dolu süper....
47-hitman
47-hitman

6 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Son yıllarda izlediğim sıkı gerilim filmlerinden biri diyebilirim. Film konusu klasik gelebilir size ama o evin içinde geçen olaylar gerçekten çok feci bir şekilde seyirciye yansıtılıyor. Ayrıca film biraz ağır ilerliyor ama bir yerden sonra açılıyor. Liv Tylerın oyunculuğuda gayet başarılı. Bu Filmin gerçek bir olaya dayanmasıda sizi daha çok hayrete düşürecektir. Eğer gerilim filmlerinden hoşlanıyorsanız bu filmi kaçırmayın derim.
ceydaceko
ceydaceko

7 Eylül 2008 tarihinde eklendi
Ne bicim bir filmdir bu ya konu yok sacma biten bir son. Sakin sakin izlemeyin arkadaslarr!!!
xalonegirlx
xalonegirlx

23 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
çok basit boş bir filmdi...ne konusu vardı, ne görüntüleri güzeldi
ilknur-oruc
ilknur-oruc

26 Şubat 2009 tarihinde eklendi
hayatımda izlediğim en kötü flimdi
Hızır Al
Hızır Al

28 Mayıs 2023 tarihinde eklendi
Film bence pek iyi başlamadı ancak filmde iyi sahneler vardı film daha iyi bitebilirdi filmi bu emoji gibi izledim  ziyaretçiler filmine puanım 10/6
bjk40398
bjk40398

29 Eylül 2008 tarihinde eklendi
filmin türüne gerilim eklenmeli sanırım.

izlerkende baya bi gerildim, bence cokda kötü bi film değil. biraz torpille 7

ii seyirler.
uni-41
uni-41

29 Eylül 2008 tarihinde eklendi
cok kötü olmuş bence,bende tavsiye etmiyorum arkadaşlar...