Kimse kusura bakmasın ama saçmalık tamamiyle... Liv Tyler ne için oynamış bu filmde anlamış değilim. Para herhalde. Üstelik ikincisi geliyor gibi haberler vardı bir ara. Yapmadılar öyle bir hata sanıyorum.
izlmesenizde olur .....Liv Tyler hayrani oldugum icin izledim (nedendir bilmem ama bence cok guzel ve sevimli bir kadin :D...)...telefonlar ile ilgili mantik hatalarini gormezden gelir....niye boyle yapmazlarda boyle yaparlar....neden herzaman kotuler herseyi ve herkesi gorurde iyiler sanki kormus gibi hicbirsey gormez...... gibi sorular sormadan izlerim diyorsaniz izleyin.... bazen geriyor hepsi bukadar.............5-10 Liv Tyler icin :D...
Film ilk başlarda gayet iyi gidiyordu. Gerçek bir sessizlik ve gerilim... Yanınızdakinin elini sıkcağınız sahneler derken film komedi filmi mi korku filmi mi olduğu belli olmayan sahnelerle dolmaya başladı. Filmdeki adamlar sanki Liv Tylerı değil de bizi korkutmaya çalışıyorlarmış gibi ekranda garip garip belirmeye başladılar... Sonu iyi olduğu için etkileyici idi ama anlamsız ve amaçsız bir filmdi. Filmle ilgili bir çok soru sorulabilir ama izlemeyip de izlemek istemeyenleri rahatsız etmek istemem.( 4/10 )
İzlediğim gerilim filmlerinden yine iyisiydi ve gerçek yaşam öyküsüne de dayanmasına hoş olmuş.izlerken orda hissetim kendimi izlemenizi tavsiye ediyorum saygılarımla.
Kesinlike filmi tavsiye etmiyorum. Filmde çok gerildim diyen arkadaşlar acaba hiç mi gerilim filmi izlememişler. Bir çok şey havada kalıyor, ailenin neden bu cinayeti yaptıgı konusunda bir bilgi verilmemiş. Gerilim sahneleri yok denecek kadar az. Zombi gibi hareket eden insan katilleri de ilk defa gördüm. Filmin hakettiği puan 4/10 dur.
Filmin ilk yarısı sıkıcıydı,hatta baya bi baydı. Anlamsız tekrar eden monoton sahneler,insanı sıkan bir atmosfer..ikinci yarı ani ses efektleri eşliğinde biraz hareket geldi,özellikle maskeler çok piskopat bi hava katmış:) sonuç olarak zaman zaman insanı gersede vasat bir film.
Türü sevenler için iyi bir yapım..İnsanın sabır sınırlarını zorluyor..Sinemada izlediğim için de olabilir ama koltuğa kitlenmiştim.Ürkütücü bir film...