korcane
13 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
olumsuz yazılan yorumlara aldanmayın alın biletinizi sinemada izleyin gercekden sıkı bir gerilim sizi bekliyor filme kendinizi verin ve orada o evin içinde siz olsanız acaba ne yapardınız bir dusunun kesinlikle güzel bir film olağanustu degil ama bence vasatın cok üstünde ..ayrıca amerikada bu tip olayların olduğunu ve gercek bir öyküden uyarlandığını biliyor olammız da cok feci.
bende fragmanını yeni görenlerdenim ve dediğiniz gibi fragmanalr yanıltıcı olabiliyor ama bu bana diğerlerinide hatırlatmadı değil. tabi izleyince fikrim kesinlik kazanacak kehanetim hakkında :)
Liv Tyler var diye izlemiştim. Film bekleneni veremesede Liv Tylerin (güzelliğinden bahsetmiyorum) oyunculuğu için seyredilebilir. Başka artı tarafı yok.
aman aman bi şekilde tavsiye etmesemde gerilimden hoslananlar izleyebilirler . film kesinlikle geriyo insanı fakatf bu gerilimleri sadece filmdeki karakterlerin ani çıkıslarıyla saglamıs olmaları - bi puan veriyor diyebilirim .. izlemeye deger ... saygılarımla ..
yeni bir yönetmen.. başlangıç için fena bir film değil.. filme biraz daha hayal gücü.. elle tutulur bir son.. bir de akılda kalıcı 'mantıklı' replikler (kadın: bunu bize neden yapıyorsunuz? cevap: çünkü evdesiniz) eklersek iş yapabilir sanırım.. liv kızımız iyi oynamış.. onun hatırına 10/6 1 kere izlenebilecek bir film ama 2. kez kesinlikle izlemem.. tavsiyem gece 3-4 civarı kaçan uykunuzu geri getirmek için izlemeniz..
Son yıllarda izlediğim sıkı gerilim filmlerinden biri diyebilirim. Film konusu klasik gelebilir size ama o evin içinde geçen olaylar gerçekten çok feci bir şekilde seyirciye yansıtılıyor. Ayrıca film biraz ağır ilerliyor ama bir yerden sonra açılıyor. Liv Tylerın oyunculuğuda gayet başarılı. Bu Filmin gerçek bir olaya dayanmasıda sizi daha çok hayrete düşürecektir. Eğer gerilim filmlerinden hoşlanıyorsanız bu filmi kaçırmayın derim.
Türü sevenler için iyi bir yapım..İnsanın sabır sınırlarını zorluyor..Sinemada izlediğim için de olabilir ama koltuğa kitlenmiştim.Ürkütücü bir film...
güzel bir gerilim filmiydi. Tek sorun kafada soru işaretleri brakarak bitmesiydi. Ki bu da önemli bir şey çünkü en başında yaşanmış hikaye diyor ama sonunda ne olduğunu öğrenemeden bakıp kalıyorsunuz.
filmden yeni geldim sıcak sıcak yazim dedim filmin sonu biraz belirsiz ve bir korku filmine gittikten sonra film bitmesine rağmen hala tırsmam lazım ama böyle bir durum olmadı bence gerilim olarak güzel ama etkisi fazla yok bu filmi oranı 6 oda Liv Tyler var diye
filmi tesadüfen tv de izledim.çok umutlandım şimdi bişeyler olacak die,oldu olmasına baya bi gerildim,amaçta buysa zaten problem yok ama ben mantığını anlamadığım filmleri sevmiyorum malesef nie geldi o tuhaf yabancılar,hiç bişey anlamadım.