Ziyaretçiler
2,6

ilsalaron
ilsalaron

10 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Gerçekten çok etkileyici sahneleri olan ve gerçekçi bir gerilim filmi. Filmin en önemli özelliği senaryonun adeta Digitürk Platformunda bulunan Suç ve Araştırma kanalında yayınlanan Çözülemeyen Cinayetler programındaki gibi olması. Filmin ilk sahneleri adeta yukarıda bahsettiğim realite şov gibi, daha sonra film bir dramatik hal alıyor. Liv Tyler ve Scott Speedman çok başarılı. İlginç bir o kadar da ciddi geren bir yapım.
the-end-2
the-end-2

16 Haziran 2009 tarihinde eklendi
ben yanlış film mi izledim o kadar da kötü değildi yani...hiç de sıkıldmadım izlerken 6 puanı hak eden film boş vaktiniz de izleyin
cimbomluali
cimbomluali

11 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Film süperdi bugüne kadar vizyona girmiş filmlerin çoğunu izlemiş biri olarak bunu söylüyorum bütün film boyunca gerildim filmin sonunda salon koptu zaten tavsiye ederim
Eren Yenigün
Eren Yenigün

21 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Walla sizi bilemem ama 'onlar' filminden sonra izlediğim en iyi gerilimdi...maskeler olmasaydı daha mı iyi olurdu die düşünmedim değil çünkü sinemada maskeler falan çok saçma olmuş die konuşmalar duydum.. her neyse gerçek bi olaydan alınmış olması çok çarpıcı.. yönetmenliği zayıf buldum bu filmi çok daha vermli çekebilirdi..liv tyler götürmüş oyunculukta..belki daha iyi olabilirdi ama bu haliyle de oldukça geriyo..kesinlikle favorim 10/9
turkl82
turkl82

2 Kasım 2008 tarihinde eklendi
1403 filminden beri bu kadar gerildiğimi hatırlamıyorum.... Çok iyiydi...
yunus-khrmn1987
yunus-khrmn1987

9 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
arkadaslar gercekten gıtmenızı tavsıye ederım bu fılme yaa korku bı yana ınsan gercekten gerılıyo bu fılmde merakla beklıyo nolcak dıee 10/8 hak edıyo bunu...
tutkunum41
tutkunum41

18 Ekim 2008 tarihinde eklendi
cok güzel bir film gerilim dolu süper....
bjk106
bjk106

14 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
bence son zamanlarda izlediğim en iyi gerilim filmiydi.liv taylırın performansı muhteşemdi final çok güzel bitti.izlemenizi tavsiye ederim.
rednexi
rednexi

30 Ekim 2008 tarihinde eklendi
filmin kötü olduğu yorumlarına kesinlikle katılmıyorum temposu yavaş olabilir ama son derece gergin bir atmosfer oluşturulmuş anne baba ve kız cinayet işlermi fikrine katılmıyorum çünkü katillerin aile olduğuna dair bir ipucu yok ayrıca sarışın maskeli bayanın ismini google dan girdim genç ve güzel bir model kendisi anne katil rolüne uygun olduğunu düşünmüyorum
p1994
p1994

12 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
bugune kadar izlediğim yüzlerce korku filmlerin içinde en çok tırstığım filmdi. gerçekten güzel gerilim sahneleri vardı (ama çok abartıcak kadar değildi)
thepainter
thepainter

14 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Filmin başında,olayın gerçek bir hikayeden esinlendiğinin belirtilmesi oldukça etkili olmuş.Tek mekanda ve aynı gecede geçmesi ve olayın gerçekçiliği filmi güzel bir gerilim haline getiriyor.Bir kere film korku değil gerilim filmi.Evet,karekterlerin film boyunca enteresan görünüp kaybolmaları biraz gereksiz olsa da filmin germe düzeyini yükseltiyor.Ayrıca kullanılan maskeleri etkileyici buldum.Bence oyunculuk da fena değildi.Sadece en son sahnesi son derece gereksiz olmuş (gidenler anlamıştır).Özetle insana Amerikada gerçekten yaşanmaz dedirten,bolca heyecan ve gerilime sebep olan kusursuz olmasa da oldukça iyi bir gerilim filmiydi.Ayrıca dvd de izlemenin sinemada izlemek ile aynı zevki vermeyeceğini düşünüyorum.
karamsarsln
karamsarsln

16 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
yhaa bncee çhok komik bi filmmdiiii..=)