chttyby
10 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Öncelikle Liv Tylerı bir korku filminde görmeyi beklemiyordum. Çok başarılı çekilmiş bir film. Hatta izlediğim en iyi gerilim filmlerinden diyebilirim. Hiçbir filmde bu kadar çok yerimden sıçradığımı ve ani sahnelerde korktuğumu hatırlamıyorum. Özellikle filmin tek gecede geçmesi ve her anı saniye dahi atlamadan en ince detayına kadar göstermesi çok iyi olmuş. Konu olarak klişe olsa da, ani çıkışlar ve sesler çok iyi yerleştirildiğinden müthiş bir korku filmi haline gelmiş. Özellikle maskelilerden erkek olanı bir hayli korkutucu. Hiç beklemediğim bir anda Livin perdeyi açmasıyla camdan çıkan o adam çığlık atmama sebep oldu. Bir de Liv gardıroba saklandığında adamın evin içinde gezinmesi, en gerildiğim sahnelerdendi. Kesinlikle gerilim severlerin izlemesi gereken bir film. Aldığı notu hiç mi hiç haketmiyor. Genel düşünüldüğünde 10 verilmez ama bir korku filmi olarak 10u hakediyor. Çünkü salondaki herkes gibi beni de korkutmayı başardı. Çoğu gerilim ve korku filminden çok daha başarılı..
Filmi özetle derseniz; "GÜm GÜm GÜm ! Tamara Orda MI? " 1 buçuk saatlik filmde ilgimi çeken tek olay bu replikti.Bundan sonra bir kaç kapı vurma sahnesi daha gerdi ancak bekliyorum bekliyorum yok bekliyorum bekliyorum yok aga.Daraldım.Bi yandan kapatmak istiyorum ama belki birşey çıkar diye kapatamıyorum.Ne yapcağımı şaşırdım.Liv Tyler tek başına iyi götürmüş valla filmi.Tek kişilik filmle ancak bu kadar olur.Liv Tylerın yanında adam var ama adam değil.Silahı nasıl dolduracağını bilmiyo.Gitti Liv doldurdu silahı.Adam olmasa daha iyi olurdu.Biraz gerilmek, canınızı sıkmak, birazda sinirlerinizle oynamak isterseniz izleyin derim. 6/10
Bence gayet güzel bir film diğer korku-gelirim filmlerine benzer bir yanı var ancak bu film yaşanmış bir hikayeden alındığı için farklı olacağını düşünüyorum gerçekten de tam bir korku-gelirim filmi zamanınız boşa gitmez marak etmeyin gitmenizi tavsiye ederim :)
Yorumum öne çıksın diye 5 yıldız yaptım. İlk olarak gerilim sevenlerin izleyebileceği film lakin ben bu filmde inanılmaz sinir oldum filme eklenen çift beni deli etti Kızın salaklıklarımı desem adamın bazen akıllı bazen aptal hareketlerimi bilemedim. Önerebilecegim bir gerilim filmi