buluti23
19 Nisan 2009 tarihinde eklendi
bizim insanımızın beğenme kriterleri beni hakaten çok üzüyor filme bak aldığı puana bak bu filmin 6 puan ortalamasında kalmasına sebep olanlar acaba bu filmin nesini beğenmedi ben de bunu merak edeceğim
Filmden alıntı: Büyük değişiklikler küçük değişikliklerden daha kolay olur.(Francis Bacon )
Yorumlara aldanıp izlemeseydim gerçekten çok şey kaybetmiş olacaktım. Oyunculuklar, işledği konunun gerçek olması ve köleliği anlatması ayrı bir izlenme etkeni olmalı bence.
benim insanım filmleri neye göre değerlendiriyor anlayamıyorum. gerçekten bu puanı haketmeyen bir film. puana aldanıp izlememezlik yapmayın lütfen. ortalama yükselsin diyerek 10 veriyorum.
Genelde filmleri izlemeden önce beyazperde puanına bakarım ve bu filmde de öyle yaptım. Fakat alttaki yorumları okumasaydım bu filmi neredeyse izlemeyecektim...Filme düşük puan verenlerden de yorum yazıp filmi neden beğenmediklerini de açıklamalarını isterim kendi adıma...Gerçekten izlenmesi gereken güzel bir film, tavsiye ederim.