excoriaten
30 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
Uzun bir hayatın içindeki saklanmış kalmış sırlar, bir kadının kalbinde gizlenmiş büyük bir aşk; arzuların ve hayatın amansız çekişmesi ve her ne olursa olsun yaşanmaya değer olan zamanın mutlukları, hüzünleri, acıları ve tekrar gün doğumu gibi doğan mutlukları kucaklaması; yavaş ilerleyen kurgusu ama sadeliği ve samimiyeti yakalamış akışı ile sinema severlerin duyguları okşayacak değerli bir yapıt. Oyunculuğun zirvelerinde dolaşan sanatçılardan ilham almış bir eser. "Evening" hüzün ve mutluluğu hissetmek isteyeceğiniz anlarda size eşlik edecek.
Güzel bir konunun, iyi bir kurguya oturtulamayınca nasıl ziyan edilebileceğini gösteren bir film. Oyunculuklar iyi ama çok daha iyi bir film olabilirdi. 6/10
Merhaba, Hayatımda izlediğim en iyi 5 film arasına gireceği kuşkusuz.Bu film hakkında yapılan yorumlar karşısında diyeceğim tek şey ise 2 dakikalık fragmanları izleyip olumsuz yorum yapan arkadaşlar 2 saatlik filmi sinemada izlediklerinde ne diyecekler acaba.Film tam anlamıyla bir başyapıt,tabii bu sinemadan anlayanlar için geçerli sinemayı kanlı bıçaklı filmlerde arayanlar için değil. Saygılar...
Ben de filmi büyük bir umutla izledim dün akşam, beklentim ölçüsünde hayal kırıklığına uğradım,ama bence film kopuk kopuk , ayrıntısız ve yüzeysel,tamam duygusal anlatmak istediği şeyi de anlatıyor ama bana az geldi yine de.
film kesinlikle yavaş ilerlemiyor bence. her şey olması gerektiği gibi. O kadar etkileyici bir anlatımı var ki , film tüm duyularınızı ayağa kaldırıyor. Puanı yükselmeli. İzleyin yanılmadığımı anlıcaksınız..
kesinlikle hayal kırıklığı:( güzel bi aşk hikayesi izleriz diye gittik ama çok sıkıldık.fragmandan bambaşka bişey çıktı,ben "Notebook"gibi bi aşk filmi bekliyordum, bence dostluk,aile ilişkilerinide anlatmakta başarısız olmuş,parça parça olmuş herşey tam bi olaya kendini kaptırırken başka bi olaya geçiliyo.çok üstün filmler var bence abartmışlar yorum yapanlar.