anlatılmak isteneni çok ağır bir tempoda bize sunan bu filmi fazla birşeyler beklemeyenler izleyebilir. sahneler güzel oyuncular güzel ancak temposu düşük bir film. 10-5,5
Çok sade bir anlatış ve kendi cinsine yakışır güzellikte tür anlayışına sahip orta kararın biraz daha üstünde bir film.Toni Collette başta olmak üzere oyunculuklar çok hoşuma gitti, sıradan bir günü güzelleştirebilecek tatlı bir dram.7/10
Filmin farklı olduğu kesin. Alışılmamış bir tarzda çekilmiş. Filmle ilgili ne hissettiğimi anlamam dahi zaman aldı. Ortalama bir film olsad sevdim sanırım. Filmi ne zaman izlediğiniz ya da izleyeceğiniz önemli bence. Ruh haliniz filmi izlerken filmin yapısına uygun olmalı.
Evening ve benzeri filmler beni hiçbir zaman çok cezbetmese de yine de şikayet etmeden izlediğim filmlerdir. Ancak ne var ki, hikaye o kadar sıkıcı anlatılıyor ki, neredeyse iki saati bulan film, bana iki gün gibi geldi...Filmin tekniğinde ve oyuncularında kendi adıma herhangi bir kusur bulamadım. Bilakis, oldukça özenilerek yapılan bir prodüksiyon olduğu çok belli. Hakikaten ciddi bir çalışmanın sonucunda ortaya çıkan bir film olduğunu belli ediyor Evening. Ancak ilk başta da yazmış olduğum gibi, hikayenin anlatımı benim açımdan fevkalade sıkıcıydı ve film bittiğinde, bittiği için mutlu oldum kesinlikle. Benim açımdan tavsiye edeilecek bir film değil Evening...
her an büyük bir patlama yapmaya hazırlanıyor gibi görünsede ne yazıkki bunu başaramıyor.Herşeye ragmen oyuncuları hatrına ve görüntüleri adına hoş bir seyirlik izlenmesi gerekli diye düşünüyorum.
oyunculuklar harika, müzik harika, görsellik süper ama final biraz daha iyi olabilirdi ama bence filme pek zarar vermemiş gibi duruyor ve bu yüzden aşk filmleri katagorimde yerini aldı.not defterine benzetenler de olabilir kurgu yönünü yaşlı 'ann' harika oynamış.10/8
ben çok beğendim, tam bnm tarzım bi film, beni sonunda ağlattı, sanırım bnmde bi Harris im var ve bende yaşlanınca aynı şeyleri yaşıcam :/ nedense Ann de kendimi gördüm.. film görsel açıdan çok doyurucu bence, o deniz kenarındaki ev bile herşeye değer..
oyunculuklara diyecek tek bir sözüm bile yok, harika çünkü (B)
daha iyi olabilirmiş film bence. Ann'in kızlarının arasındaki ilişki,onların iç hesaplaşmaları,kendi gençliğinde yaşadığı büyük aşk ve değişik arkadaşlıkların hepsi aynı derece önemliymiş gibi anlatılınca biraz hepsinin yarım kalmış gibi olduğunu düşündüm ben. oyuncular iyi olduğu ve film izlerken hoş vakit geçirttiği için izlenebilir ama fazla bi şey beklememek lazım.
dido benim şarkım we film fragman olarak ii görünüyo yane duygusal bi an için izlenilecek bi film tabe oyuncularıda yabana atmamk lazım islemeli bakalım
Yarım kalmış bir film gibi daha güzel bir son olabilirdi. Filmde en çok Buddy'nin ablasına olan sevgisi,mutlu olamıyacağından duyduğu endişe ve sonana kadar verdiği karardan vazgeçirmeye çalışması etkiledi beni.
kesinlikle hayal kırıklığı:( güzel bi aşk hikayesi izleriz diye gittik ama çok sıkıldık.fragmandan bambaşka bişey çıktı,ben "Notebook"gibi bi aşk filmi bekliyordum, bence dostluk,aile ilişkilerinide anlatmakta başarısız olmuş,parça parça olmuş herşey tam bi olaya kendini kaptırırken başka bi olaya geçiliyo.çok üstün filmler var bence abartmışlar yorum yapanlar.
Beyazperde.com'da gezintiye devam etmek istiyorsanız çerezleri kabul etmelisiniz. Sitemiz hizmet kalitesini artırmak için çerezleri kullanmaktadır.
Gizlilik sözleşmesini oku.