Pembe Panter 2
3,3

Ergin Serttas
Ergin Serttas

12 Şubat 2009 tarihinde eklendi
İlk filmi çok beğenmiştim bunuda beğeniceğime eminim biraz önyargılı yaklaşıyorum ama çok merak ediyorum filmi.
thespecies
thespecies

10 Nisan 2009 tarihinde eklendi
Umarım ilk film kadar kötü olmaz. Olamaz zaten :)
bugra-s88
bugra-s88

15 Nisan 2009 tarihinde eklendi
İlk film çok eğlenceliydi. Türkçe dublajlı versiyonu da gördüğüm en iyi dublajlardan biriydi. Okan Bayülgen yeniden seslendirirse kesinlikle Türkçe izlicem
ybsucsuz
ybsucsuz

5 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
koskoca andy garcia ne durumlarda kalmıs yaizlemezseniz birseyler kaybetmezsinizama steve martin in fransiz aksanıyla ingilizce konusması bile izlenmeye deger
karakulah
karakulah

18 Ekim 2009 tarihinde eklendi
birincisine göre sönük kalmış..kurgu zayıf..izlesenizde olur izlemesenizde..on üzerinden altı...
vva1
vva1

6 Eylül 2009 tarihinde eklendi
Böyle bi oyun kadrosuna yazık olmuş gerçekten. Senaryo güzel değildi. Oyuncular iyi oynamış fakat bu da filmi kurtarmaya yetmemiş. 5/10
ferdo33
ferdo33

21 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
koskoca jean reno kendini düşürmüş,filme gelince beş para etmez nerde o izlediğimiz penme panter çizgi filminin uyarlaması.
oyelci
oyelci

15 Nisan 2009 tarihinde eklendi
1. si çok güzeldi ama 2. baya bi baymış yani birinci filmi sevenler bu filmle pek tatmin olucaklarını sanmıyorum çünkü izledim biliyorum :D
mert77789
mert77789

19 Nisan 2009 tarihinde eklendi
harika,1. de gül gül öldüm.
tanker26
tanker26

15 Nisan 2009 tarihinde eklendi
Garfield tamamda birinci filmde okan bayülgenin sesi hiç olmamıştı umarım yine o olmaz fransız aksağanında saçmalamış ve abartılı olmuş.Bu filmde ilki gibi süper olacağa benziyor.
hostel-saw
hostel-saw

14 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
cok kötü.bir kere hiç gülmüyorsunuz.nedense devam filmleri genellikle hep böyle köyü oluyor.buda tam bir fiyasko 10/3
peterpunk
peterpunk

20 Nisan 2009 tarihinde eklendi
Sinemada çalışıyorum.. 1 saatlik molamda izlemediğim tek film olan Pembe Panter 2 yi izlemek istedim. Azıcık bile olsa gülmek hatta gülümsemek istedim filmde ama en ufak bir gülümseme dahi oluşmadı yüzümde. Daha kötülerinide izledim ama bu gerçekten iyi değildi.. Diğer taraftan beyazperde gibi saygın ve ciddi bir sitede 7,2 puan almasıda beni son derece şaşırttı
pink-panther06
pink-panther06

13 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
Son derece gülerek izleyeceğiniz bir film.. Şiddetle tavsiye edilir!
gokhancoba
gokhancoba

11 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
İki panter bir salona sığmaz.
windy-1907
windy-1907

12 Şubat 2009 tarihinde eklendi
yha ben ilkini izleyemedim ama çok komik diyorlar we bunu kesin izliycem