Valla izlediğim en güzel türk filmlerinden birisi. İzleyipte beğenmiyecek adam çıkıcağını zannetmiyorum. Bu filmin ikincisininde çekilmesini bekliyorum. Ayrıca küçük bir alanda bu kadar iyi olayların meydana gelmesi zekice bir seneryonun hazırlanmasından olucağını düşünüyorum. Oyunculuklarda çok güzeldi özellikle Emre Kınay ve Şevket Çoruh olmak üzere ve diğerleri.Helal olsun valla okadar abartılan filmler arasında sessiz kalmasına rağmen kendini izleyenlere ispatlayan yegane eserlerden birisi...
2 inşaat işçisinin İtalya'ya gitmek adına aldıkları küçük risklerin,büyük olaylara yol açması Ömer Vargı tarafından çok güzel işlenmiş.Herşey Çok Güzel Olacak'tan sonra iyi bir Vargı filmi daha.Şevket Çoruh'a da ayrı bir parantez açmak istiyorum.Bu adama hangi rolü verirsen ver inanılmaz oynuyor.Zaten bu filmdeki performansıyla Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde en iyi erkek oyuncu ödülünü aldı.
filmi bu gece digitürkte izleme fırsatı buldum (filmin tvye bu kadar çabuk düşmesi de ilginç.) ve çok beğendiğimi söyleyebilirim. iddiasız, mütevazi, ufak bütçeyle çekilmiş şahane bir film olmuş.. emre kınay ve şevkey çoruh çok inandırıcı oynamışlar. dialoglar da çok gerçekçi.. ve tatmin edici bir senaryo. müziklerini de beğendim. 8/10. budur.
son zamanlarda izlediğim alkışı hak eden yerli yapımlardan biri. kadro güzel yönetmende iyi,Türkiyede dönen olaylara mizahsel yaklşılmış.tabii kadrosunda medyatik oyuncular olmadığından fazla ilgi görmemesi üzücü.filmde inşaat meslek olarakta iyi anlatılmalıydı.
ben de dün izledim;sinemada!bence de çok güzeldi.walkabout;yorumlarına katılıyorum.ahmet Mümtaz Taylan benim çok sevdiğim bir oyuncu.(özellile baba dizisinde bir şahaneydi)Emre Kınay'ın rolüne çok oturmadığı da doğru ve Şevket Çoruhlu'nun da abarttığı.ama her şeye rağmen;bir ton kırtipyoz filme göre çok çok iyiydi.tebrikler sunuyorum hepisine...
Bence türk filimleri git gide güzelleşiyor yalnız birde komedi veya dram yerine action filimler yapsalar ünlü bir oyuncuyu (yapancı bi oyuncu tabi) konuk etseler. inşallah çok güzel bir filimdir nede olsa biz türküz ve en iyi olmaya bizimde hakkımız var
Bu filmle ilgili gerçekten güzel reklam yaptılar öyle demeyin. Antalya'da her köşe başına afiş koydular daha ne reklamı yapsınlar!!! Ayrıyeten içimden bir ses bu filmin fos çıkmayacağını söylüyor ama inşallah yalan söylemiyordur.